Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го шитнат Черишев пак ќе им ебам мамата.

Шо виде толку во Черишев? Реално не е Реал материјал, ниту брзина има, нити знај да задржи топка.. со Рома цело време го следев колку акции испоеба не е ни сам свесен. Центаршут никаков. Некни со Сити тоа голот го удри топката во него да требаше да ја стопира па да шутира ебана шанса ќе беше.

Шо виде толку во Черишев? Реално не е Реал материјал, ниту брзина има, нити знај да задржи топка.. со Рома цело време го следев колку акции испоеба не е ни сам свесен. Центаршут никаков. Некни со Сити тоа голот го удри топката во него да требаше да ја стопира па да шутира ебана шанса ќе беше.

На судам врз подготвителниве, туку според неговите игри минатте две сезони на компетитивно ниво.

Ми има оставено впечаток уште во наптреварите за Кастиља пред 3-4 сезони, првата сезона во сениорско ниво се мачеше после во Севиља и Виљареал беше одличен. Плус освен на крило може да покрие и на десетка.

Моментално е најдобар од кантерашите. Далеку подобар од депримираниот рапер Хесе, за Васкез да не збориме. Па дури и од Бејл.

На судам врз подготвителниве, туку според неговите игри минатте две сезони на компетитивно ниво.

Ми има оставено впечаток уште во наптреварите за Кастиља пред 3-4 сезони, првата сезона во сениорско ниво се мачеше после во Севиља и Виљареал беше одличен. Плус освен на крило може да покрие и на десетка.

Моментално е најдобар од кантерашите. Далеку подобар од депримираниот рапер Хесе, за Васкез да не збориме. Па дури и од Бејл.
Јак скоро колку Роналдо во млади години :D

Со она направата од Драгонбол ли им ги мериш моќите? :D

Па искрено да го дадеш пак Черишев на позајмица или да го продадеш, а да го вратиш Васкез ми нема никаква логика. Ама ај, он ќе ни бил новиот Каљехон...не му е ни до колена.

11760271_986382188078587_2962759374343429017_n.jpg

11214251_986382854745187_7457905594351941511_n.jpg

11800318_986382031411936_8519165805514762044_n.jpg

Со овие играчи на Реал Мадрид нема потреба да измислуваш нешто за да го победиш Интер на Манчини,па доволно е само да го извадиш првиот тим и резултатот самиот ќе си дојди со оглед на тоа дека Манчини не е ништо подобар тренер од Влатко Костов а камоли од крофната

Со овие играчи на Реал Мадрид нема потреба да измислуваш нешто за да го победиш Интер на Манчини,па доволно е само да го извадиш првиот тим и резултатот самиот ќе си дојди со оглед на тоа дека Манчини не е ништо подобар тренер од Влатко Костов а камоли од крофната

Па Влатко Костов и не е лош тренер за наши услови. :D

Дека крофната е некој тренер.

Не се заебавај брат,па јас да научам Италјански 100% ќе бидам подобар од Манчини,зарем идиотот со фризурата нешто му кажува на играчите освен што ги поставува на теренот?...одсекогаш памтам неговите екипи играле насила и без никаков концепт освен лупање на топката..неможам да поверувам дека воопшто не се надоградил на толку години занает..невиден дебил е Манчини[DOUBLEPOST=1437949810][/DOUBLEPOST]
Па Влатко Костов и не е лош тренер за наши услови. :D

Влатко Костов е Мартин О Нил за Манчини реално

Не се заебавај брат,па јас да научам Италјански 100% ќе бидам подобар од Манчини,зарем идиотот со фризурата нешто му кажува на играчите освен што ги поставува на теренот?...одсекогаш памтам неговите екипи играле насила и без никаков концепт освен лупање на топката..неможам да поверувам дека воопшто не се надоградил на толку години занает..невиден дебил е Манчини
Брат се слагам дека не е нешто посебен тренер Манчини ама претерувате и вие, го праите како да е Сергеј Андреев да ти ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom