Adobe Illustrator-ваши креации

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
@Vespertine Добро изгледа, само многу богат кафичов штом прави мени со по еден пијалок по страна :LOL: Јас за цените би ставил некое поразлично, поатрактивно решение инаку другото си е во ред. Кај мениата мислам сликите си го прават своето ;)

@Vespertine Добро изгледа, само многу богат кафичов штом прави мени со по еден пијалок по страна :LOL: Јас за цените би ставил некое поразлично, поатрактивно решение инаку другото си е во ред. Кај мениата мислам сликите си го прават своето ;)
Највише сакам да работам со одвржани раце, т.е. кога клиентот на доверба ке ми каже “направи ми мени“. Па си ангажирам фотографер, па модели ако треба, па изигравам режисер... иначе за насловната која е со минималистички коктел кој (with italian accent) looks like a voman's vaginer with a cherry, е иста форма на која е и цената... сваќаш, многу е секси менито :)

tuesday---flyer---01.jpg tuesday---flyer---01---bb.jpg
само позадината со млечен пат е преземена од нет, другото све сам.

Целосно изработен во Ai, психоделична забава за мачки некаде у Nottingham, United Kingdom. 4.jpg

Некој добар линк за бесплатно спуштање на Adobe Illustrator? :) Благодарам однапред.

Еве неколку мои креации. Овие ми се за freelance на 99designs.com
1aFKnZQ.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom