Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ ја имам Скендербег х2 и глеам у 90та , 1 - 2 и си викам супер фатено ливчето, глеам сеа морониве примиле 2 гола после 90та минута.... ма никад победа да немаат гниди едни шабански

Венус ја прободе мрежата од мавање во неа. Треба на жениве да им се забрани над 30 години да играат што и да е.

Така е. Да се почне со забраната од Серена, не знам како не и е срам да освојува слемови после 30 година.

Венус ја прободе мрежата од мавање во неа. Треба на жениве да им се забрани над 30 години да играат што и да е.

ако ти е за утеха сестра и од Катерина, Алона Бондаренко е многу добра за ковање

Така е. Да се почне со забраната од Серена, не знам како не и е срам да освојува слемови после 30 година.

Одма неа да ја исфрлат. Општо смачено ми е од црнци во спортот. Откако гледав еден афрички куп на нации и се уверив колку се топуци во главата не сакам да ги смислам. Уште паметам на Европско 2004та во фудбал Англија играше пенали против Португалија и од цела екипа белци најдоа црнец да им го шутира решавачкиот пенал (Дариус Васел шутираше, секако промаши). Оттогаш наваму ич не ги можам. Минатата недела во Лига Европа АИК промашиа пенал на резултат 0:0 (после победија 3:1 така нешто), ама пеналот го промаши пак црнец (во екипа полна белци).

Има некоја листа или страница на која се гледа тимовите во финансиска криза?
Мислев на слични случаи како газдата со Лидс.
Лани се скинаа местејќи у пичку матер. Натпреваруват се со Сиваспор кој повеќе ќе намести. :D

Одма неа да ја исфрлат. Општо смачено ми е од црнци во спортот. Откако гледав еден афрички куп на нации и се уверив колку се топуци во главата не сакам да ги смислам. Уште паметам на Европско 2004та во фудбал Англија играше пенали против Португалија и од цела екипа белци најдоа црнец да им го шутира решавачкиот пенал (Дариус Васел шутираше, секако промаши). Оттогаш наваму ич не ги можам. Минатата недела во Лига Европа АИК промашиа пенал на резултат 0:0 (после победија 3:1 така нешто), ама пеналот го промаши пак црнец (во екипа полна белци).

Има некоја листа или страница на која се гледа тимовите во финансиска криза?
Мислев на слични случаи како газдата со Лидс.
Лани се скинаа местејќи у пичку матер. Натпреваруват се со Сиваспор кој повеќе ќе намести. :D
Не се Лидс во финансиска криза, уште од кога ги купи Челино. Пред тоа беа во криза :)

Problem nastaje što nas 95% nakon 10 pogođenih parova pomisli da smo uhvatili Boga za bradu, i da smo nepogrešivi. Da smo provalili kladionicu, pronašli način lagane zarade, već počnemo maštati o novom autu, ljetovanju, penziji... Znate već, ako se kladite, sve to već znate :)

тука е најголемиот проблем кај сите нас посебно кај мене,30000000000 денари имам изгубено поради овие глупости каде почнав на се и сешто да ставам пари,на познато и непознато и резултатот си дојде самиот по себе...

Иначе на првиот линк индиректно ти објаснува зошто кошарката не се игра и тој спорт е погубен за кладење....

Богови на коцкањето и на кладилниците,ве молам исполнете ја мојата желба и овозможете му на Брондби да постигни гол и да победи бидејќи ќе треба да одам до Бугарија и да го претепам голманот на Берое со метална шипка....ви благодарам од напред и се надевам ќе ми излезете во пресрет[DOUBLEPOST=1437676861][/DOUBLEPOST]Добро бе како е можно помеѓу Дебрецин,Паок,Брондби и Работнички да успеам да се фатам за курот..како е можно ова по 100000 пати ми се случува погрешната утакмица да ја пишам да се мочам во Бугарите да се мочам..не ми се верува дека баш мојата утакмица нема да влези и ќе си еби мајката..невиден инкер сум

Последно уредено:
Вест Хем да дае господ најлошиот западен хемороид да ве фати пу јазк од Биркиркур губат

Грот ако не ти се игра предај да ти ебам најмилото !

има ли некој типер кај кој се плаќа но кој навистина дава вредност за парите? некој кој го имате испробано и самите?

Некоја страна за типстери каде има некои награди на месечно ниво?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom