Така е. Да се почне со забраната од Серена, не знам како не и е срам да освојува слемови после 30 година.Венус ја прободе мрежата од мавање во неа. Треба на жениве да им се забрани над 30 години да играат што и да е.
ако ти е за утеха сестра и од Катерина, Алона Бондаренко е многу добра за ковањеВенус ја прободе мрежата од мавање во неа. Треба на жениве да им се забрани над 30 години да играат што и да е.
Одма неа да ја исфрлат. Општо смачено ми е од црнци во спортот. Откако гледав еден афрички куп на нации и се уверив колку се топуци во главата не сакам да ги смислам. Уште паметам на Европско 2004та во фудбал Англија играше пенали против Португалија и од цела екипа белци најдоа црнец да им го шутира решавачкиот пенал (Дариус Васел шутираше, секако промаши). Оттогаш наваму ич не ги можам. Минатата недела во Лига Европа АИК промашиа пенал на резултат 0:0 (после победија 3:1 така нешто), ама пеналот го промаши пак црнец (во екипа полна белци).Така е. Да се почне со забраната од Серена, не знам како не и е срам да освојува слемови после 30 година.
Одма неа да ја исфрлат. Општо смачено ми е од црнци во спортот. Откако гледав еден афрички куп на нации и се уверив колку се топуци во главата не сакам да ги смислам. Уште паметам на Европско 2004та во фудбал Англија играше пенали против Португалија и од цела екипа белци најдоа црнец да им го шутира решавачкиот пенал (Дариус Васел шутираше, секако промаши). Оттогаш наваму ич не ги можам. Минатата недела во Лига Европа АИК промашиа пенал на резултат 0:0 (после победија 3:1 така нешто), ама пеналот го промаши пак црнец (во екипа полна белци).
Не се Лидс во финансиска криза, уште од кога ги купи Челино. Пред тоа беа во кризаИма некоја листа или страница на која се гледа тимовите во финансиска криза?
Мислев на слични случаи како газдата со Лидс.
Лани се скинаа местејќи у пичку матер. Натпреваруват се со Сиваспор кој повеќе ќе намести.
Problem nastaje što nas 95% nakon 10 pogođenih parova pomisli da smo uhvatili Boga za bradu, i da smo nepogrešivi. Da smo provalili kladionicu, pronašli način lagane zarade, već počnemo maštati o novom autu, ljetovanju, penziji... Znate već, ako se kladite, sve to već znatehttp://payingsafer.com/?show=article&alias=psiha---glavni-neprijatelj-kladioniara
http://outsiderbet.blogspot.com/p/savjeti.html
odvojte 5 min, procitajte 2 korisni teksta