Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
ОМГ ја имам Скендербег х2 и глеам у 90та , 1 - 2 и си викам супер фатено ливчето, глеам сеа морониве примиле 2 гола после 90та минута.... ма никад победа да немаат гниди едни шабански

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Венус ја прободе мрежата од мавање во неа. Треба на жениве да им се забрани над 30 години да играат што и да е.
Така е. Да се почне со забраната од Серена, не знам како не и е срам да освојува слемови после 30 година.

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
Венус ја прободе мрежата од мавање во неа. Треба на жениве да им се забрани над 30 години да играат што и да е.
ако ти е за утеха сестра и од Катерина, Алона Бондаренко е многу добра за ковање

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Така е. Да се почне со забраната од Серена, не знам како не и е срам да освојува слемови после 30 година.
Одма неа да ја исфрлат. Општо смачено ми е од црнци во спортот. Откако гледав еден афрички куп на нации и се уверив колку се топуци во главата не сакам да ги смислам. Уште паметам на Европско 2004та во фудбал Англија играше пенали против Португалија и од цела екипа белци најдоа црнец да им го шутира решавачкиот пенал (Дариус Васел шутираше, секако промаши). Оттогаш наваму ич не ги можам. Минатата недела во Лига Европа АИК промашиа пенал на резултат 0:0 (после победија 3:1 така нешто), ама пеналот го промаши пак црнец (во екипа полна белци).

A

Aexil Kong

Гостин
Има некоја листа или страница на која се гледа тимовите во финансиска криза?
Мислев на слични случаи како газдата со Лидс.
Лани се скинаа местејќи у пичку матер. Натпреваруват се со Сиваспор кој повеќе ќе намести. :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Одма неа да ја исфрлат. Општо смачено ми е од црнци во спортот. Откако гледав еден афрички куп на нации и се уверив колку се топуци во главата не сакам да ги смислам. Уште паметам на Европско 2004та во фудбал Англија играше пенали против Португалија и од цела екипа белци најдоа црнец да им го шутира решавачкиот пенал (Дариус Васел шутираше, секако промаши). Оттогаш наваму ич не ги можам. Минатата недела во Лига Европа АИК промашиа пенал на резултат 0:0 (после победија 3:1 така нешто), ама пеналот го промаши пак црнец (во екипа полна белци).

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Има некоја листа или страница на која се гледа тимовите во финансиска криза?
Мислев на слични случаи како газдата со Лидс.
Лани се скинаа местејќи у пичку матер. Натпреваруват се со Сиваспор кој повеќе ќе намести. :D
Не се Лидс во финансиска криза, уште од кога ги купи Челино. Пред тоа беа во криза :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Problem nastaje što nas 95% nakon 10 pogođenih parova pomisli da smo uhvatili Boga za bradu, i da smo nepogrešivi. Da smo provalili kladionicu, pronašli način lagane zarade, već počnemo maštati o novom autu, ljetovanju, penziji... Znate već, ako se kladite, sve to već znate :)

тука е најголемиот проблем кај сите нас посебно кај мене,30000000000 денари имам изгубено поради овие глупости каде почнав на се и сешто да ставам пари,на познато и непознато и резултатот си дојде самиот по себе...

Иначе на првиот линк индиректно ти објаснува зошто кошарката не се игра и тој спорт е погубен за кладење....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Богови на коцкањето и на кладилниците,ве молам исполнете ја мојата желба и овозможете му на Брондби да постигни гол и да победи бидејќи ќе треба да одам до Бугарија и да го претепам голманот на Берое со метална шипка....ви благодарам од напред и се надевам ќе ми излезете во пресрет[DOUBLEPOST=1437676861][/DOUBLEPOST]Добро бе како е можно помеѓу Дебрецин,Паок,Брондби и Работнички да успеам да се фатам за курот..како е можно ова по 100000 пати ми се случува погрешната утакмица да ја пишам да се мочам во Бугарите да се мочам..не ми се верува дека баш мојата утакмица нема да влези и ќе си еби мајката..невиден инкер сум

Последно уредено:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Во Богота пет минути врне,пет минути играат и така.:ROFLMAO:

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Вест Хем да дае господ најлошиот западен хемороид да ве фати пу јазк од Биркиркур губат

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Грот ако не ти се игра предај да ти ебам најмилото !

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
има ли некој типер кај кој се плаќа но кој навистина дава вредност за парите? некој кој го имате испробано и самите?

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Некоја страна за типстери каде има некои награди на месечно ниво?

Kajgana Shop

На врв Bottom