Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ми ги немат сител и мтв хд... Само алфа е на хд, шо е работава, само кај мене ова или сегде?
Кај мене работат. јави им се, мене еднаш ми фалеa три хд канали рекоа нивна грешка и ги вратија.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Кај мене работат. јави им се, мене еднаш ми фалеa три хд канали рекоа нивна грешка и ги вратија.
Ги најдов измешани ми се, од 1ва на 170 ми ошла мтв 1.. Знајт некој како се менвит редоследот на програми, барав во мени не можам да се снајдам...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ги најдов измешани ми се, од 1ва на 170 ми ошла мтв 1.. Знајт некој како се менвит редоследот на програми, барав во мени не можам да се снајдам...
Meни>подесувања>телевизија>приказ на каналите во МаксТВ>промени редослед

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
И не и го давај далечнискиот управувач на баба ти друг пат. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.178
Поени од реакции
18.251
НКВ работници се посериозна компанија од нив.Месец и нешто да не ти пуштат екипа по пријавени милион прекини.Рестартирај го рутерот, гледај дали е поврзано добро :tapp: За толку знам, за понатака да се разбирав ќе бев кај вас вработен бе пичкаливиматерина.Вие да се рестартирате скроз.

Член од
18 септември 2014
Мислења
828
Поени од реакции
747
Дечки знае некој ко исе корисничко име / пасворд за ZXV10 H201L од т-хоме? Пробано user/user, admin/admin, adminisrator/administrator итн.. Знам пред 1 година дека успеав да се логирам во него со внесување само на корисничко име, без пасворд, ама не ми текнува со кој беше. Ај помош.

Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055
Дечки знае некој ко исе корисничко име / пасворд за ZXV10 H201L од т-хоме? Пробано user/user, admin/admin, adminisrator/administrator итн.. Знам пред 1 година дека успеав да се логирам во него со внесување само на корисничко име, без пасворд, ама не ми текнува со кој беше. Ај помош.
User: admin
Pass: Позади на рутерот ти го пишува
Ако пак неможеш да се логираш врти на техничка подршка

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.863
Поени од реакции
21.729
admin/root

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Probav nesaka so admin/root
user: administrator
пасвордот ти е од позади на рутерот (освен ако не си го сменил претходно)

Пред некој ден вака на истиов рутер вака мењав сетинзи..

GlaDOS

Surreal Fag
Член од
27 март 2012
Мислења
141
Поени од реакции
38
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Добар ден пријатели, имам едно прашање.

Дали некој има информација дали може да се покачи или елиминира овој ******НЕОГРАНИЧЕН****** лимит од 300 гигабајти? Ако треба и ќе си доплатам. Мене воопшто не ми стасуваат и секој месец ги минам, па брзината паѓа на 80 кб/сек. Јас сум гејмер, игрите ми се по 30-40 гига, сакам да гледам филмови на 1080, стримови, 3Д филмови, плус што со семејството го делиме истиот лимит. 300 гига е веќе смешно. Нема услови за оптички интернет каде што живеам, така да изгледа немам решение. Ако некој знае спас нека сподели.

Благодарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom