Windows на македонски

• Креатор на темата Креатор на темата PetarK
  • Време на започнување Време на започнување
некако глупо изгледа на македонски:jaj:

Мислам дека по тешко ке се снајдеш на Македонски од колку на Англиски барем според мене така изгледало:tapp:

Ај дајте линк од кај да спуштам!!! Само не од оффициалнана страна зш барат потврување А ЈАС та работа НЕАМ! за жал

Дали после може да се врати пак на англиски?

Не треба никаков формат или посебна процедура, нели?

Јас ја користам македонската поддршка и сум задоволен од неа, бидејќи англиски разбирам минимално. Ако не беше на македонски, многу тешко ќе ги научев основните работи. Точно е дека преводот е малку смешен, но мене ми е важно да разберам што треба да правам, а граматиката не е важна. Инаку во старт-менито има линк „Започнување“, па од него може да се научат повеќе работи. За оние што не го разбираат англискиот, ова е спас.

П С

На англиски се враќа преку контролниот панел, со едноставно деинсталирање на македонската поддршка.

Windows на македонски е живо срање. Нормален човек не може да се снајде у таа каша премногу глупи и прости преводи. Има луѓе на кои стварно им е од корист кој не знаат англиски но како и да е како што рече Acid не е за Advanced или Profi Users:wink::wink::wink:

Може ли некој да ми го прати инсталерот или што е(пп)...Кај мене ми вика Validation Incomplete :tapp:

Windows на македонски е живо срање. Нормален човек не може да се снајде у таа каша премногу глупи и прости преводи. Има луѓе на кои стварно им е од корист кој не знаат англиски но како и да е како што рече Acid не е за Advanced или Profi Users:wink::wink::wink:

Живо срање е .. термините се заникаде .. ама ајде за тие што незнаат англиски нека се мачат на македонски . .позз

Пробав пред извесно време и чим не летна тастатурава низ балкон добро е.Смешка невидена.

За оние што играат карти на ХР идеално е ова!

За нас „напредните корисници“ кои не сакаме „Датотека, Промени, Погледни, Историја, Зачувани страни, Алатки и Помош“ ќе се прајме англичани, нешто што сум јас по мајка :pos2:

We are assimiliating you...all of you! Muahahahaha.

Излив на емоции пардон :vozbud::vozbud:

Ова по смешна работа не сум видел.
Немаме зборови да преведуваме, кој како сака преведува :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom