германски е мн лесен јазик само има мн пешачењеСе знае кој јазик сака цел свет да го зборува, Германски!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
германски е мн лесен јазик само има мн пешачењеСе знае кој јазик сака цел свет да го зборува, Германски!
аха друже во право си само ти треба подршка од уште 1000000000 луѓеСе знае кој јазик сака цел свет да го зборува, Германски!
Германски
Има една поговорка која вели : Со секој еден јазик плус што го знаеме ,на светот еден човек повеќе познавамеПа со оглед на тоа дек брзо ми фаќа коката посебно за јазици, многу лесно ги учам. Не сакам да се фалам кои ги зборувам, но ете прашањето е кој јазик сакам да го зборувам. Сакам не само да го разбирам и малку зборувам сакам и да го читам и перфектно знам шпанскиот, сакам да за сега имам некои познавања на арапското писмо, а за зборување ќе видиме понатаму оти овој јазик ми е предизвик бидејки има друга азбука, се пишува од десно на лево , па ако тој го совладам некогаш тогаш ќе речам дека имам талент за јазици и ќе го пробам после и кинескиот, а иначе што повеќе јазици знам повеќе вредност како да добивам,некако така се чувствувам.
Ова фалба ќе испадне на крајот, но ете и нека е.[DOUBLEPOST=1434741449][/DOUBLEPOST]
ако треба почетен курс тука сум![]()