GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Da se proglasuvam za samiot tocen,ke vi nudev po 1000 pati da idete da proverite kaj teolog ili svestenik deka sum vo pravo ? Kako toa ziti se,jas vikam JAS SUM VO PRAVO a ve teram na drugi izvori na informacii da idete ?? Mnogu si be pameten...Ти може да напишеш се и сешто, јас ти кажувам дека оргиналот зборува за сосема други нешта. Што се однесува до бришењето патоси, тебе не ти ни треба некој, сам си се убиваш у поим. Сам изнесуваш заклучок за биогенеза, сам го прогласуваш за точен, сам си го потврдуваш.....
Во врска со "џогерот", испаѓа дека бог е 24/7 разгневен, бидејќи земјината кора никогаш не мирува, посѕојано е во движење. Според тебе, бог од почетокот е разгневен и никогаш не престанал ба биде.
Никаде тука немаш за движење на земјината кора, ама баш никаде!
Јас СУМ теолог!
Jas rekov deka Biogenezata go dokazuva POSTOENJETO na Bog i ja pobila ABIOGENEZATA.Vie nikoj ovde NE MI DADOVTE kontra argument so koj ke recete NE SI VO PRAVO,EVE DOKAZ DEKA BIOGENEZATA E POBIENA.
Ne e 24/7 ama deka e e.Gledaj sto go napravivte vie satanistite svetot.Planetata e negova i ima pravo da bide gneven koga vi ja dal da ziveete ubavo a vie ja razoblicivte i bukvalno i metaforicno.
Ti si teolog kolku sto sum jas Guverner na Centralna Banka.A ako ''slucajno si'' togas toa moze da e samo vo Satanizam ili ona.. demonologija ili kako se vika..[DOUBLEPOST=1437076683][/DOUBLEPOST]
HahahahahahahahahaНе мислев ни јас на сатанизам, јас имам теолошки чин, титула во Ecclesia Gnostica Catholica, а биди сигурен дека тоа не се стелнува на лепе очи.[DOUBLEPOST=1437076453][/DOUBLEPOST]
Не, не се мисли на никакво копно! Ти го посочив оргиналниот збор на еврејски и што истиот значи. Бараше мислење од теолог, си доби.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Po sto si teolog? Satanizam ? Hristijanstvo sigurno ne si..