GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Da se proglasuvam za samiot tocen,ke vi nudev po 1000 pati da idete da proverite kaj teolog ili svestenik deka sum vo pravo ? Kako toa ziti se,jas vikam JAS SUM VO PRAVO a ve teram na drugi izvori na informacii da idete ?? Mnogu si be pameten...Ти може да напишеш се и сешто, јас ти кажувам дека оргиналот зборува за сосема други нешта. Што се однесува до бришењето патоси, тебе не ти ни треба некој, сам си се убиваш у поим. Сам изнесуваш заклучок за биогенеза, сам го прогласуваш за точен, сам си го потврдуваш.....
Во врска со "џогерот", испаѓа дека бог е 24/7 разгневен, бидејќи земјината кора никогаш не мирува, посѕојано е во движење. Според тебе, бог од почетокот е разгневен и никогаш не престанал ба биде.
Никаде тука немаш за движење на земјината кора, ама баш никаде!
Јас СУМ теолог!
Jas rekov deka Biogenezata go dokazuva POSTOENJETO na Bog i ja pobila ABIOGENEZATA.Vie nikoj ovde NE MI DADOVTE kontra argument so koj ke recete NE SI VO PRAVO,EVE DOKAZ DEKA BIOGENEZATA E POBIENA.
Ne e 24/7 ama deka e e.Gledaj sto go napravivte vie satanistite svetot.Planetata e negova i ima pravo da bide gneven koga vi ja dal da ziveete ubavo a vie ja razoblicivte i bukvalno i metaforicno.
Ti si teolog kolku sto sum jas Guverner na Centralna Banka.A ako ''slucajno si'' togas toa moze da e samo vo Satanizam ili ona.. demonologija ili kako se vika..[DOUBLEPOST=1437076683][/DOUBLEPOST]
Hahahahahahahahaha abe ne me smej ziti se!!!!!!!!!.. ako si ti teolog,ti togas sida si najnepismeniot teolog vo covekovata istorija!Не мислев ни јас на сатанизам, јас имам теолошки чин, титула во Ecclesia Gnostica Catholica, а биди сигурен дека тоа не се стелнува на лепе очи.[DOUBLEPOST=1437076453][/DOUBLEPOST]
Не, не се мисли на никакво копно! Ти го посочив оргиналниот збор на еврејски и што истиот значи. Бараше мислење од теолог, си доби.
Po sto si teolog? Satanizam ? Hristijanstvo sigurno ne si..