Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу глуп артикл.Неколку пати сама себе се негира.Муабетов е дека сите се засилуваат, нормално е Јунајтед најповеќе да инвестира бидејќи имаат потреба.
Но, она што ме нервира кај пристапот на Венгер е што нема да купиме некој заради фактот што имаме некој друг веќе на таа позиција. Од друга страна. Ван Гал ги зема Швајни и Шнајдерлин кога веќе ги има Блинд, Еререа, Керик, Фелаини и веројатно уште некој.
Се чини секоја сезона сме 2-3 играчи од она што треба, а ние се коцкаме дека ќе бидеме здрави и можеби ќе успееме. Се согласувам дека нема нешто вредно на пазарот, но затоа има скаути платени за таа работа, директор, менаџер кои треба да издејствуваат и донесат она што е потребно. Мислам дека ни фали класа напаѓач и замена за Кок'лан, или некој што ќе игра на неговото место пред него ако е некој светска класа.
На муабетите за Алаба не им придавам многу значење, такви читаме секојдневно. Не знам ни што да мислам, би требало да е поквалитетен од Начо и Гибс (кој некако заостанува во напредокот), но мислам дека тоа не ни е приоритет.
Alaba dokolku bi zaminal od Baern bi zaminal da neigrat lev bek. Inace pojke mi stoi kako igrac koj mojt da pruzit povekje ofanzivno nego defanzivno(ne deka e los vo odbrana).Ако еве да речеме се купи Алаба, штом може да игра и ДМ мислам дека за таму е поише планиран, а на ЛБ би играл Начо, а ако више него го продадеме Гибс. Затоа и мислам дека ако Алаба е планиран како конкуренција на Кок, тогаш чорба. Алаба не е толку физички силен како Кок, бар според мене, и не може да му парира на позиција ДМ.