Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се надевам дека сегашниот проект ќе биде временски ограничен а не да се одолговлекува во недоглед.
Да, и ако нема друг начин како да се отплаќаат кредитите и долгот, ќе ги отплаќаме у натура со стиропор и палми.Ај у Април ќе дојдат домаќините на власт па ќе срушат. Издржи.
Што би рекол М.П. - Ми изгледаш како некој кој социјалистичките станбени блокови ги смета за архитектонско богатство.Да, и ако нема друг начин како да се отплаќаат кредитите и долгот, ќе ги отплаќаме у натура со стиропор и палми.
Toa е целиот проблем...^
Не, но ова е веќе видено , но за разлика од тој проект се надевам дека сегашниот проект ќе биде временски ограничен а не да се одолговлекува во недоглед.
Што се однесува до градбите, некои ми се ок некои не, спомениците во најголем дел сум за да се тргнат од центарот итн.
Парадоксално, галијата има цврсти темели, не се секирај...[DOUBLEPOST=1437036178][/DOUBLEPOST]Побрзо отиди на Галијата, да не почне да тоне како врбите, водоскоците, мостовите, плажите, палмите и се останато кое треба со години да се одржува а не само да се направи.
Парадоксално, галијата има цврсти темели, не се секирај...Побрзо отиди на Галијата, да не почне да тоне како врбите, водоскоците, мостовите, плажите, палмите и се останато кое треба со години да се одржува а не само да се направи.