GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Ako dobro procita,Bog na prorokot Isaija mu kazal uste pred poveke od 2000 godini deka univerzumot SE SIRI a tvojata nauka toa go ima otkrieno tek 1920-ta godina.Верата не е аргумент, ти веруваш во една верзија, муслиманот во друга, хиндусот во трета, и сите се убедени дека баш нивната е единствено вистинска, дека само кај нив пишува како универзумот се ширел. Интересно како на никој од нив не им текнало дека се шири пред науката да го открие тоа...
A mene pa interesni mi se citatite na ''Tatkovcite na naukata'' bile HRISTIJANI i so koi se voshituvale i priznavale Bog.Ako dobro vidis,naukata e poveke verska od kolku sto e religijata samata po sebe.............[DOUBLEPOST=1436975205][/DOUBLEPOST]
Moja greska,se izvinuvam ako toa ne e licnost bidejki ne me interesira dali e ili ne e.Cim e tekst togas kazi mi toj sto go pisal toj tekst kako znael pred 15 veka pred BOG SAMIOT DA SLEZE NA ZEMJATA deka univerzumot se siri ?Vidi Brahamanda ne e licnost...! Toa e eden od osumte najstari Hindu religski textovi! Brahma znaci najgolem Anda znaci jajce...Brahmanda...znaci golemoto jajce ...od kade univerzumot e roden.
PS: Satanizmot ne postoel 15 veka pred BC.
Satanizmot postoi od vremeto na Kain samo ne bil togas institucionaliziran i zakonit kako deneska sto e.Togas bil nelegalen a sega e.