Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
После вчерашната утакмица ....скоро па сигурен сум дека нит Бентеке,нит Лаказет....нит нит....никој не купуваме.

Мислам дека тоа е тоа....евентуално ако “Директорот на социјалните медиуми“ не биде продаден па да се донесе некое “цицалче“ за лев бек, пошто не верувам дека Магуире ќе биде замената на Морено!

После вчерашната утакмица ....скоро па сигурен сум дека нит Бентеке,нит Лаказет....нит нит....никој не купуваме.

Мислам дека тоа е тоа....евентуално ако “Директорот на социјалните медиуми“ не биде продаден па да се донесе некое “цицалче“ за лев бек, пошто не верувам дека Магуире ќе биде замената на Морено!

Кога направи салто и пак асистираше :D

Иначе, ако остане Бало, дефинитивно нема да се купи играч. Рики и Лукас спори, преспори.

Вие сте едина екипа кај што првотимците се од 10 нагоре со бројките. Ни голманот нема 1 :icon_mrgr:

Кога направи салто и пак асистираше :D

Иначе, ако остане Бало, дефинитивно нема да се купи играч. Рики и Лукас спори, преспори.

Интересен играч е...брз...ама премногу мек.
Не верувам дека може да претендира за замена на Морено....дури мислам и Директорот е пред него!

Бало неможе да се продаде....:(

ПС.Спори до немајкаде!

Него мене ме интересира дали има точна дата кога “Одморашиве“ се приклучуваат?[DOUBLEPOST=1436958855][/DOUBLEPOST]
Вие сте едина екипа кај што првотимците се од 10 нагоре со бројките. Ни голманот нема 1 :icon_mrgr:

7 Милнер
2 Клајн
.
.
.
.
.
6 Локи :свиркам:

Интересен играч е...брз...ама премногу мек.
Не верувам дека може да претендира за замена на Морено....дури мислам и Директорот е пред него!

Бало неможе да се продаде....:(

ПС.Спори до немајкаде!

Него мене ме интересира дали има точна дата кога “Одморашиве“ се приклучуваат?

Мислам дека е после 20ти Јули, по завршување на азискава турнеа. Баш ќе проверам.
Иначе, може ќе го држи како опција за лево која ќе ја покриваат со Андре и Џон.

Него, Џордан (Роситер) со фризурата, ставот, дресот у шорцеви колку само ме потсеќа на Стиви со 28ца на грбот, страшно нешто :D

Мислам дека е после 20ти Јули, по завршување на азискава турнеа. Баш ќе проверам.
Иначе, може ќе го држи како опција за лево која ќе ја покриваат со Андре и Џон.

Него, Џордан (Роситер) со фризурата, ставот, дресот у шорцеви колку само ме потсеќа на Стиви со 28ца на грбот, страшно нешто :D

Вчера жена ми вика....Џерард ослабел?:cautious: .....жено дај не ме заебавај!

И јас знам дека е 20џули ама ме буни тоа...“после азиска турнеја“.....а на 24 играме со Малезиските Ѕвезди!

Вчера жена ми вика....Џерард ослабел?:cautious: .....жено дај не ме заебавај!

И јас знам дека е 20џули ама ме буни тоа...“после азиска турнеја“.....а на 24 играме со Малезиските Ѕвезди!

хахахаххахахахаах
Значи не сум единствен што така гледа на Роситер :D

Не знам, да не им се приклучат на сред турнеа, нешто ко Суарез, ако ти текнува пред две години?

хахахаххахахахаах
Значи не сум единствен што така гледа на Роситер :D

Не знам, да не им се приклучат на сред турнеа, нешто ко Суарез, ако ти текнува пред две години?

Па обично е така....овие шо играат турнири сите се уклучуваат сред турнеја.
Бар ја како шо памтам.

Суарез нели беше ко Ингс нешто? или ја се лажам!

ПС.Викам кај го виде Џерард жити се.....со прст ми го покажуваше на екран![DOUBLEPOST=1436959918][/DOUBLEPOST]Екстра екстра....

А дај боже бонусиве од Миниткава никогаш да не ги земеме...;)

Последно уредено:
Море никој нека не зимаат...Ни Бентеке, ни Лаказет, ни Љоренте ни никој

Лукас со изјавите пука накај капитенската лента.
Во секој случај лојален играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom