X
xxxholic
Гостин
ima li vo skopje nekoja kompjuternica so raboti 24/7? ili kaj moze da najdam sobicka (bez niso, samo edna soba) za iznajmuvanje do 200 denari od den?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ракетно гориво.Ова го имаш во земјоделските аптеки ова е ѓубре за земјата ама не е 100% чист и нема големи ефекти за тоа што сакаш да го правиш иначе се продава ама ретко кој продава неможат сите да набават треба малце да се познаваш со некој а и не е баш мн ефитно
btw за шо ти треба?
На битпазар до Еуротулс има продавница за репроматријали за тапацирање..продаваат и сугер. Во капиштец имаше претставништво на Силпен...фирма од Кратово која пеоизведува сунгер, но незнам дали уште е таму....провееи во Златна Книга.Обичен сунѓер 5цм во Скопје каде може да се најде? Ми требаат околу 2.5-3 метри квадратни, по можност да е во едно парче би било одлично.
Не сум сигурен дали е се уште полигон. Под Кале.Пoлигoн или ширoк прoстoр кaде штo мoже дa вежбa пoчетник сo кoлa? Зa Скoпје ми е прaшaњетo.
Паркингот спроти Палас, таму ме однесе првпат инструкторот наместо на полигонПoлигoн или ширoк прoстoр кaде штo мoже дa вежбa пoчетник сo кoлa? Зa Скoпје ми е прaшaњетo.
Тоа важеше за АСУЦ, под Кале беше слободно пред неколку години. Само што се плаќа 60ден за 1 саат мислам.Доколку не сте во кола на автошкола не можете да влезете на полигон. Јас пробав пред 2 месеца и не ме пуштија.