Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ima li vo skopje nekoja kompjuternica so raboti 24/7? ili kaj moze da najdam sobicka (bez niso, samo edna soba) za iznajmuvanje do 200 denari od den?

Ова го имаш во земјоделските аптеки ова е ѓубре за земјата ама не е 100% чист и нема големи ефекти за тоа што сакаш да го правиш иначе се продава ама ретко кој продава неможат сите да набават треба малце да се познаваш со некој а и не е баш мн ефитно
btw за шо ти треба?
За ракетно гориво.

Обичен сунѓер 5цм во Скопје каде може да се најде? Ми требаат околу 2.5-3 метри квадратни, по можност да е во едно парче би било одлично.

Обичен сунѓер 5цм во Скопје каде може да се најде? Ми требаат околу 2.5-3 метри квадратни, по можност да е во едно парче би било одлично.
На битпазар до Еуротулс има продавница за репроматријали за тапацирање..продаваат и сугер. Во капиштец имаше претставништво на Силпен...фирма од Кратово која пеоизведува сунгер, но незнам дали уште е таму....провееи во Златна Книга.

Дали сега во летниов период работи читалната 1000 книги во ГТЦ?

Вечерва во Винотека со стара чаршија (Винотека Темов се вика мислам), свиера акустика, момче и девојче. Да не знае некој случајно кои се?

Пoлигoн или ширoк прoстoр кaде штo мoже дa вежбa пoчетник сo кoлa? Зa Скoпје ми е прaшaњетo.

Пoлигoн или ширoк прoстoр кaде штo мoже дa вежбa пoчетник сo кoлa? Зa Скoпје ми е прaшaњетo.
Не сум сигурен дали е се уште полигон. Под Кале.
А можеш и на Борис Трајковски паркингот, само гледај работен ден да биде. Помалку гужва има :)

Последно уредено од модератор:
Паркингот спроти Палас, таму ме однесе првпат инструкторот наместо на полигон

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Доколку не сте во кола на автошкола не можете да влезете на полигон. Јас пробав пред 2 месеца и не ме пуштија.

Доколку не сте во кола на автошкола не можете да влезете на полигон. Јас пробав пред 2 месеца и не ме пуштија.
Тоа важеше за АСУЦ, под Кале беше слободно пред неколку години. Само што се плаќа 60ден за 1 саат мислам.

А може и смениле, којзнае.

Кај може да пријавам „ендемски“ вид на газда од Охрид? :)

Празни пластични канти, ко оние за боја. Ми треба една од 30 литри и две од 10 литри.

Apoxie Sculpt?
или Milliput.
Овие се ко глина за моделирање, стануваат како камен после сушење.
се користат за попунување мали дупчиња или слично

Некој да знае каде се продаваат никотински фластери ? прашав во 6-7 аптеки во никоја немаше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom