Дали друго машко го видело вашиот алат (МАЖИ)

• Креатор на темата Креатор на темата filip1975
  • Време на започнување Време на започнување
Дали на авторот му се има кренато неговиот кога го видел алатот од другар? За другар прашувам.

нема ништо страшно ако видиш туѓ пенис. и така во порничите повеќе пенис прикажуваат неголи пичка.
е сега ако не можеш да го тргниш погледот, па уште и ако ти се крене, тогаш имаш проблем.

Мене ми го има видено сопругот на швалерката. :P

Коа глеавме порничи као деца си ги меревме кој има поголем
Моот беше најдолг и најдебел
Ние ко деца ова го однесовме one step further. Кога бевме мали и си ги дркавме меѓусебно а во соба бевме по 3-4 души.

Wow, темава.
Кур ко кур, игра ли нешто улога? Што толку глорифицирате? И педер и не педер - исто е.
Љубопитност, ти реков-ми рече.
Маж сум, сум видел, зошто да се срамам? И сум загледал и сум прашал.
Чудо.

Какви кретени сте ми го извадивте прашањето од контекст сум бил војска, и после утакмици и сум видел и ми виделе за мене то не педерски пошто е случајно додека за други мои познаници то било педерско јас си стојам на ставот отворив тема за да видам дали само јас така мислам (иако бев сигурен дека не е така)

Какви кретени сте ми го извадивте прашањето од контекст сум бил војска, и после утакмици и сум видел и ми виделе за мене то не педерски пошто е случајно додека за други мои познаници то било педерско јас си стојам на ставот отворив тема за да видам дали само јас така мислам (иако бев сигурен дека не е така)

Ајде, ајде. Ослободи се, нема ништо лошо во тоа да се прифатиш себеси каков што си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom