Дали друго машко го видело вашиот алат (МАЖИ)

• Креатор на темата Креатор на темата filip1975
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 март 2013
Мислења
320
Поени од реакции
197
Ја отворив темава чисто да видам дали и на други му се случило друго машко да му го види к****. Дали мислите дека тое педерски? Според некои е... А јас мислам дека не е се дури нема...

Ја отворив темава чисто да видам дали и на други му се случило друго машко да му го види к****. Дали мислите дека тое педерски? Според некои е... А јас мислам дека не е се дури нема...
А од која близина те интересира гледањето, пример дали е то 20 метра негде на плажа или на 20 сантими?

Значи сите спортисти се педери :icon_lol:

...дури се нема ама по ваква тема ке биде дали од еднаш се станува.. и така натаму. За едно гледање тема не се отвара него кажи си ти што те копка има тука експерти одма ке ти објаснат.

Нема ништо геј ако некој тебе ти го види алатот. Или ти нечив алат видиш.
Геј станува чинот ако желба те довела до гледање нечив алат или нечија туѓа желба довела до гледање на твојот. А и понатамошна желба за дејствување врз истиот, нели.

Надвор од тоа, да го видиш у соблекувална, вц, нудистичка плажа и слично не било твој избор па да те напраи геј.

Глупости, немаш идено на бања или нудистичка плажа?

:facepalm::pos: .... а не кажа, ти виде туѓ или твојот ти го видоја.
А ако планираш да станеш педер, знај дека од гледање фајде нема. Апак ако ти виде поголем од твојот не се разочарувај. Имам колега надарен, му се гледа преку облеката, било што и да облече изгледа како билдер во тоа меѓуножјето :D ..... џабе, го користи само за мочање.

Коа глеавме порничи као деца си ги меревме кој има поголем
Моот беше најдолг и најдебел

Моот е невообичаено име за нашево поднебје, ама со другар како тебе сигурно се осеќал ко да е дома.

Не е бе за палците муабет, за друго се разговара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom