Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ајде уште Отаменди и некој јак шпиц само не знам кого би можеле да земем за напад,Мулер нема да го пушти Баерн Кејн многу пари бараат се мислам Бентеке може да се земе

Според ова доколку не го дадат Рамос Реал ќе си остане Давид уште една сезона и најверјатно ќе го земеме Отаменди, а за напаѓач мислам дека ќе пробаме да го донесеме Кејн во август и ако не го даде Тотенхем ќе го земеме Бентеке.

Последно уредено:
Ако го донесат Кејн , сам ќе си го испушам од што ќе бидам у транс сто посто.
Незнам што се палите толку на Кејн, точно е нема многу достапни екстра квалитетни напаѓачи, али вие Кејн го напраивте Батистута... 40+ милиони фунти за Кејн е лудост

Незнам што се палите толку на Кејн, точно е нема многу достапни екстра квалитетни напаѓачи, али вие Кејн го напраивте Батистута... 40+ милиони фунти за Кејн е лудост

Сеа се 40, догодина ќе бидат уште повеќе ако извади уште една сезона.А теорија нема да не извади.Така да пакуј

Сеа се 40, догодина ќе бидат уште повеќе ако извади уште една сезона.А теорија нема да не извади.Така да пакуј
Е ако извади уште една сезона со 20+ голови, тогаш Вуди е на потег, и така годинава ќе го средиме тимот, така да наредно лето само 2-3 трансфери ќе се праат и ќе можеме да си дозволиме и по 50+ милиончиња за играч да даваме...

Е ако извади уште една сезона со 20+ голови, тогаш Вуди е на потег, и така годинава ќе го средиме тимот, така да наредно лето само 2-3 трансфери ќе се праат и ќе можеме да си дозволиме и по 50+ милиончиња за играч да даваме...

Секако треба да се земе напаѓач ? Кого би земал за ич пари ? Јас сезонава со тимов очекувам минимум борба за титула , а зошто да не и титула.А за тоа треба шпициште

Секако треба да се земе напаѓач ? Кого би земал за ич пари ? Јас сезонава со тимов очекувам минимум борба за титула , а зошто да не и титула.А за тоа треба шпициште
Па тоа ми е зборот, зашто Кејн мислиш дека е шпициште, а и не ги жалам за пари имаат за трошење, само не сум сигурен за Кејн... Искрено нема многу екстра квалитетни напаѓачи на пазар, али еве на пример би го зел годинава Икарди или Лаказат...

Ако зимаат напаѓач секако ке фрлаат повеќе од 45 - 50 милиони евра..

Клубот засега на 4 фантастични трансфери истроши окоу 70 - 80 милиони евра,и од продажби имаме земено околу 15 - 20 милиони евра,што вкупно засега се потрошени 55 - 60 милиони евра,така да имаме простор да се истуриме сума на пари за страшен напаѓач и штопер и да бидеме комплетни.

Па тоа ми е зборот, зашто Кејн мислиш дека е шпициште, а и не ги жалам за пари имаат за трошење, само не сум сигурен за Кејн... Искрено нема многу екстра квалитетни напаѓачи на пазар, али еве на пример би го зел годинава Икарди или Лаказат...
А зошто па Икарди или Лаказет? Дека се боље од Кејн или дека се поевтини?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom