Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам што се палите толку на Кејн, точно е нема многу достапни екстра квалитетни напаѓачи, али вие Кејн го напраивте Батистута... 40+ милиони фунти за Кејн е лудостАко го донесат Кејн , сам ќе си го испушам од што ќе бидам у транс сто посто.
Незнам што се палите толку на Кејн, точно е нема многу достапни екстра квалитетни напаѓачи, али вие Кејн го напраивте Батистута... 40+ милиони фунти за Кејн е лудост
до толку си еластичен аАко го донесат Кејн , сам ќе си го испушам од што ќе бидам у транс сто посто.
Има извадено некое ребро сигурно...до толку си еластичен а![]()
Е ако извади уште една сезона со 20+ голови, тогаш Вуди е на потег, и така годинава ќе го средиме тимот, така да наредно лето само 2-3 трансфери ќе се праат и ќе можеме да си дозволиме и по 50+ милиончиња за играч да даваме...Сеа се 40, догодина ќе бидат уште повеќе ако извади уште една сезона.А теорија нема да не извади.Така да пакуј
Е ако извади уште една сезона со 20+ голови, тогаш Вуди е на потег, и така годинава ќе го средиме тимот, така да наредно лето само 2-3 трансфери ќе се праат и ќе можеме да си дозволиме и по 50+ милиончиња за играч да даваме...
Па тоа ми е зборот, зашто Кејн мислиш дека е шпициште, а и не ги жалам за пари имаат за трошење, само не сум сигурен за Кејн... Искрено нема многу екстра квалитетни напаѓачи на пазар, али еве на пример би го зел годинава Икарди или Лаказат...Секако треба да се земе напаѓач ? Кого би земал за ич пари ? Јас сезонава со тимов очекувам минимум борба за титула , а зошто да не и титула.А за тоа треба шпициште
А зошто па Икарди или Лаказет? Дека се боље од Кејн или дека се поевтини?Па тоа ми е зборот, зашто Кејн мислиш дека е шпициште, а и не ги жалам за пари имаат за трошење, само не сум сигурен за Кејн... Искрено нема многу екстра квалитетни напаѓачи на пазар, али еве на пример би го зел годинава Икарди или Лаказат...