GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Ispisimus jas ne te navrediv mislam.Jas ti poracav samo da uzivas vo svedostvara na semejstvata koi nasednale na vasite satanisticki ubeduvanja deka deneska vakcinite se bezbedni.[DOUBLEPOST=1436712839][/DOUBLEPOST]Ако имаше ти два грама памет, ќе истражеше и ќе видеше колку штета има направено оваа ваша параноја што ја ширите за вакцините!
За прв пат после децении и децении отсуство, почнуваат да се појавуваат епидемии на сипаници, дифтерија и ред други болести што лесно и едноставно биле спречувани во минатото. На истава оваа тема постирав линк наназад за случај на шест годишно дете од Шпанија заболено од дифтерија, морале лекови да земат од рускиот амбасадор, затоа што болеста не се појавила триесет и кусур години предходно, па во целата земја немало лек за дифтерија поради тоа! Еве го тој случај:
Diphtheria reported in Spain, 1st case in three decades
А не е само во Шпанија, еве што се случува низ целиот свет, поради глупоста, неукоста и непромисленоста на дебилите што ја шират оваа параноја:
Anti-Vaccine Movement Causes Worst Measles Epidemic In 20 Years
Anti-Vaccine Movements Not Unique to the U.S.
Да се издвојат случаи каде што имало компликации а да се игнорира позитивната страна на вакцините кај безброј други случаи е подло и злобно! Тоа е исто како да издвоиш случај каде операција на срце завршила неуспешно и на основа на тоа да ја прогласиш кардиохирургијата како штетна и опасна.
A moze vo megjuvreme da stanam i jas milijarder pa da mu ja dadam kako donacija.Za toa komunjar ti sam se napravi toa.Vi se vrti zivotot okolu sto kazal ovoj ili onoj..Ах бе пријателе, јас за твое добро ти зборам, да не бидеш толку наивен.
може да те излаже