UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Da, verojatno si go napravile svoeto, jbg mnogu pari imame.

apaaaaaaapaaaaaaaaaa :drk: :cool: :D

11737918_852857084790849_3002032943457560524_n.png

Сепак ќе се повторам од порано, двете репрезентации не требаше да бидат извлечени во иста група. УЕФА и нив требаше да ги оддели, како што е случај со Ерменија и Азербејџан, мислам и Украина и Русија исто.
Али колку сме за никаде ние балканските народи бре... во сите инциденти до сега беа вклучени балкански навивачи. Србија со Албанија, Хрватите со Италија, Црна Гора со Русија...

Kaков ***** народ се страшно. Уште се гордеат на вакви работи. До толку памет да се немало страшно. И уште не ми е јасно како не им здосади секад жртва да глумат. Џабе на ѕид не можеш да му објасниш што е право а што не. Не било провокација, не било знаме на голма албанија, они не се криви. Какви се глупости не прочитав. И нив и србите требаше да се казнат. Не смееш така да провоцираш и не смееш да пуштиш навивачи да тепаат играчи.

Чоекот што го направи ова е од Битола и лично го познавав и сега не е меѓу живите...тука имаше и луѓе кој не сакаа да се пали знамето но ете чоекот беше под дејство на наркотични средства и му се направи филм во главата и ја напрај оваа глупост....нека му е лесна земјата

Чоекот што го направи ова е од Битола и лично го познавав и сега не е меѓу живите...тука имаше и луѓе кој не сакаа да се пали знамето но ете чоекот беше под дејство на наркотични средства и му се направи филм во главата и ја напрај оваа глупост....нека му е лесна земјата
Добро де битно причината е оправдана.

Добро де битно причината е оправдана.

Не реков дека е оправдана,туку поентата ми беше дека има секакви будали и неможите да осудите цела нација поради еден наркоман(нека ми прости господ) што си го одзеде животот

Не реков дека е оправдана,туку поентата ми беше дека има секакви будали и неможите да осудите цела нација поради еден наркоман(нека ми прости господ) што си го одзеде животот
Ама ок е да мислиш дека сред Белград во меч каде навивачите удираат играчи, невидено насилство, да кажеш треба да се казни Албанија за дело на еден човек кој сам си призна и споделуваше видео како си го "подготвуваше" дронот.

Ама ок е да мислиш дека сред Белград во меч каде навивачите удираат играчи, невидено насилство, да кажеш треба да се казни Албанија за дело на еден човек кој сам си призна и споделуваше видео како си го "подготвуваше" дронот.
Па нели не се знае кој го пуштил дронот? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom