- Член од
- 20 јануари 2013
- Мислења
- 1.591
- Поени од реакции
- 3.608
Прати на фан страната на Вардар на фб цело време има апдејтиЈа пишав Вардар - Нови Пазар во моцарт ама нигде неможам да ја најдам утакмицата сеа, да не е одложена случајно?
Прати на фан страната на Вардар на фб цело време има апдејтиЈа пишав Вардар - Нови Пазар во моцарт ама нигде неможам да ја најдам утакмицата сеа, да не е одложена случајно?
Нели вчера требаше да играт, ја откажаа и не се ни играле, за денес нема ништо најавено мислам.Ја пишав Вардар - Нови Пазар во моцарт ама нигде неможам да ја најдам утакмицата сеа, да не е одложена случајно?
за вчера беше таа али ја одложија и јас ја имав пишано вчера и после пишаа дека нема да се играНигде нема инфо за нив, ни на официјалната ни на страниве. Што ми е чудно ни на моцарт неможам да ги најдам
Bopana/Mergea - over 3.5 sets
Muuray/Peers - 1
Hingis/Paes - 1
Muguruza - over 19.5
Serena - hen sets +1.5
Кој бедник сум за Чукарички брат јееееееееееееебење ми ударија оти си имат поволен резултат од првиот натпреварза вчера беше таа али ја одложија и јас ја имав пишано вчера и после пишаа дека нема да се игра
И Габала се мачеа али важно тепаа, Чукарички првата ја тепаа незнам зошто ги играш..само ти си знаешКој бедник сум за Чукарички брат јееееееееееееебење ми ударија оти си имат поволен резултат од првиот натпревар
Многу гледам тоа квотите како се изменуваат, еве за Габала рипна коефициентот и си викам оваа може да киксне, иначе тоа не знам како се одредува и под која основа на flashscore со менувањето на коефициентите, за Чукарички паѓаше ептен и се одлучив за неа и сега бидна веќеИ Габала се мачеа али важно тепаа, Чукарички првата ја тепаа незнам зошто ги играш..само ти си знаеш
Hingis/Paesdajte nekoe tenische za denes
Мислам дека Гаске ќе победи 3-2.@Stefan-kobe шо мислиш за Вавринка со Гаске?.. Оваа не е за милион денари?