Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Ја пишав Вардар - Нови Пазар во моцарт ама нигде неможам да ја најдам утакмицата сеа, да не е одложена случајно?
Прати на фан страната на Вардар на фб цело време има апдејти

A

Aexil Kong

Гостин
Ја пишав Вардар - Нови Пазар во моцарт ама нигде неможам да ја најдам утакмицата сеа, да не е одложена случајно?
Нели вчера требаше да играт, ја откажаа и не се ни играле, за денес нема ништо најавено мислам.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Нигде нема инфо за нив, ни на официјалната ни на страниве. Што ми е чудно ни на моцарт неможам да ги најдам :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Нигде нема инфо за нив, ни на официјалната ни на страниве. Што ми е чудно ни на моцарт неможам да ги најдам :)
за вчера беше таа али ја одложија и јас ја имав пишано вчера и после пишаа дека нема да се игра

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Розенборг само еден шут,и тоа и тој надвор од голот.:(

A

Aexil Kong

Гостин
за вчера беше таа али ја одложија и јас ја имав пишано вчера и после пишаа дека нема да се игра
Кој бедник сум за Чукарички брат :facepalm: јееееееееееееебење ми ударија оти си имат поволен резултат од првиот натпревар :popce:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кој бедник сум за Чукарички брат :facepalm: јееееееееееееебење ми ударија оти си имат поволен резултат од првиот натпревар :popce:
И Габала се мачеа али важно тепаа, Чукарички првата ја тепаа незнам зошто ги играш..само ти си знаеш :D

A

Aexil Kong

Гостин
И Габала се мачеа али важно тепаа, Чукарички првата ја тепаа незнам зошто ги играш..само ти си знаеш :D
Многу гледам тоа квотите како се изменуваат, еве за Габала рипна коефициентот и си викам оваа може да киксне, иначе тоа не знам како се одредува и под која основа на flashscore со менувањето на коефициентите, за Чукарички паѓаше ептен и се одлучив за неа и сега бидна веќе :D

G

Goldie

Гостин
Кој беше членот на форумов кој пишуваше одбојка типови ? Да каже некое мислење за натпреваров денеска на Македонија со Естонија..

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Sevastova tret set 1-0 so brejk,i gubi 1-6 za neceli 10minuti.

Kajgana Shop

На врв Bottom