Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Само што го изгледав Jurassic World. По тапа филм, нема! Ко некое дете да го режирало.
Ко да е правен само за американска публика. Ме разочара скроз. (n)

Ja james franco i jonah hill u seriozen film nikad nema da gi gledam.

Не разбирам зошто два супер хероја би се бореле меѓу себе ама знам дека филмов ќе растури.
Бидејќи Бетмен си има сватено дека Супермен е повеќе закана отколку спасител за човештвото

Rampage: Capital punishment ... :zver:

Нормално бојкотиран од Холивуд и америте, Уве Бол си важи за омразен и контроверзен режисер , али мислам дека распали со филмот. Пренесува на некој начин интересна порака која што и не е далеку од вистината , мада методот за спротиставување на истата е ... :vozbud:

Ова дефинитивно треба да се забрани за психички нестабилни личности , незнаеш у кој момент може да му пукне на некој ваква идеја во главата.

Брендан Флечер распали со глумата и во двата дела , али ова беше нешто посебно. Какво обраќање , како професионален политичар кој незнае да лаже. :ROFLMAO:

omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg :vozbud:

batman vs superman bese pojak

Пробав да го гледам трејлерот за Супермен вс. Бетмен ама не бива, не можам да го смислам Хенри Кавал каков очаен кастинг.

Јациииииииии !!!! :vozbud:

На кој само психо и крипи левел ја доловиле Харли во трејлерот, со аеро-медитациите, meanwhile заклучена во 16 кејџови и мини гарда испред. И' фалеше уште маска на устата и иста како педофилот од Con Air, шо го држеа во изолација. Оваа ќе го украде шоуто, дефинитли.

Ова ќе биде врв, далеку повозбуден отколку за БетvsСупс. За се' сум даун, освен за Вил Смит како Дедшот - Тешко дека публиката ќе го доживее нешто повеќе од ''тој црниот од Бед Бојс'', а да не зборувам за право доловување на Флојд Лотон од СС стриповите каде се разви како лик. На пола да е овој Дедшот од оној од ''Assault on Arkham'', ќе биде петка.

ПС - Килер Крок со ефектите делува на место. А и со Кара ќе има здрави муабети и сцени, осеќам. Запоставена ми беше некако и мислев дека ќе биде само филер лик (не е актуелна Енчентрес во новите верзии на СС). Plus I'm starting to dig her goth look. :)

Каков и да испадне филмот ја би рекол дека ипак вреди да се изгледа :icon_lol:

PIqlSLi.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom