- Член од
- 20 јули 2010
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 2.228
Oldboy ми е гледан, The Sting го гледав ноќески, добар е, ама сакам нешто подинамично

Кој ги нема гледано овиеOcean's![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oldboy ми е гледан, The Sting го гледав ноќески, добар е, ама сакам нешто подинамично

Кој ги нема гледано овиеOcean's![]()

Филмот не е сериозен, филмот е тапа. Сепак 127 hours беше одличенJa james franco i jonah hill u seriozen film nikad nema da gi gledam.
Не разбирам зошто два супер хероја би се бореле меѓу себе ама знам дека филмов ќе растури.[DOUBLEPOST=1436642912][/DOUBLEPOST]
Бидејќи Бетмен си има сватено дека Супермен е повеќе закана отколку спасител за човештвотоНе разбирам зошто два супер хероја би се бореле меѓу себе ама знам дека филмов ќе растури.

omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg![]()
А едно време first look клиповите беа 2/3 сцени макс..
Јациииииииии !!!!