Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И за Пирло викаа така кога премина у Јуве, па видовме таму шо напраи.
Швајни е класа, многу ќе ви биде од корист. Ако го земете и Шнајдерлин и еден од Рамос/Отаменди за мене ќе бидете главни фаворити за титулата годинава.
Технички гледано доволно е и еден саглам штопер да дојде, и во услови Де Геа да остане, а Руни да не се повреди цела сезона сметам дека и вака сме фаворити за титула...[DOUBLEPOST=1436622479][/DOUBLEPOST]
И да ги земат далеку сме од фаворити. Челзи е комплетен и е прв кандидат за титула повторно според мене.
На хартија е фаворит, ама ако Ван Гал успее да ја консолидира играта, со добар штопер не гледам зашто би биле позади нив...

11694783_1689785677833624_8354189391915143851_n.jpg

Јунајтед ќе биде фаворит за титула само ако некако успее да стигне до Бејл или Роналдо летово. Во секој друг случај Челзи е прв фаворит за титула. Ама тоа воопшто не е лошо, бидејќи тимот од тим во транзиција со пет десетки во ростер, а систем во кој нема десетка, стигна до ситуација да заличува на сериозна екипа.

И да ги земат далеку сме од фаворити. Челзи е комплетен и е прв кандидат за титула повторно според мене.
Брат, мене искрено Челзи некако како на сила да ми играат, посебно у вторава полусезона мината сезона. Коста и Фабрегас се изгубија тотално. Само Хазард и Матич беа на ниво цела сезона.. Со ваков Ди Марија како на Копа, Руни, Депај, Мата, Швајни, Шнајдерлин..и те како ќе сте конкурентни. Ако не друго ќе биде неизвесно до крај на сезона.

Технички гледано доволно е и еден саглам штопер да дојде, и во услови Де Геа да остане, а Руни да не се повреди цела сезона сметам дека и вака сме фаворити за титула...[DOUBLEPOST=1436622479][/DOUBLEPOST]
На хартија е фаворит, ама ако Ван Гал успее да ја консолидира играта, со добар штопер не гледам зашто би биле позади нив...

Брат, мене искрено Челзи некако како на сила да ми играат, посебно у вторава полусезона мината сезона. Коста и Фабрегас се изгубија тотално. Само Хазард и Матич беа на ниво цела сезона.. Со ваков Ди Марија како на Копа, Руни, Депај, Мата, Швајни, Шнајдерлин..и те како ќе сте конкурентни. Ако не друго ќе биде и те како неизвесно до крај на сезона.

Моментално говорам...Стопер обавезно плус Шнајдерлин и шпиц и според мене ќе бидеме комплетни за да се сметаме како кандидати за титула. Мислам и ЛВГ е свесен за тоа и ќе го среди наредниов период.

Муабетов, ко лани за Бенатија :) Кога испаднаа шпекулациите, кај бе овој од слаба лига, го има ли некој гледано како игра, бла бла, кој се не стигна да игра за Манчестер, кога го прибра Баерн муабетите беа ене, си го земаа Баерн, си имаат сеа стопер, ние немаме, сега ќе растури кај нив... Истово и за Матео, може требаше да ни го прибере некој друг па да коментираме.

Олабавете се малце бе, 12 милиони фунти се, вреди ризикот.

Те молам не го споредувај Бенатија со Дармијан. Бенатија каде каде беше попознат и подобар. Дармијан ти е еден обичен италјански просек. Можеби ќе успее кај вас.Бенатија уште тогаш беше светска класа, барем јас полани ја пратев Рома.[DOUBLEPOST=1436624141][/DOUBLEPOST]И честито Швајни, одличен трансфер.

Челзи е комплетен тим, уиграни се и Мурињо го има рецептот за ПЛ.
Од друга страна ЛВГ во втората полусезона покажа дека може да се носи со секој и покрај дисбалансот во тимот. Со балансиран тим, ако не потценува противници и не почне со неговите експерименти очекувам да бидеме рамо до рамо.

Ако ги донесеме и Шнајдерлин, плус стопер и напаѓач, доаѓаме до 5 нови играчи.
Голман ако зимаме, тоа се веќе 6. Пола тим.
Ке ни треба минимум месец два све тоа да се склопи како што треба.

Ако ги донесеме и Шнајдерлин, плус стопер и напаѓач, доаѓаме до 5 нови играчи.
Голман ако зимаме, тоа се веќе 6. Пола тим.
Ке ни треба минимум месец два све тоа да се склопи како што треба.
таман новајлиите да пробаат првите два месеца трипетдва :D

Јооооооој и тоа го доживеав - Шваба во УТД. И тоа која шваба пффффффф .. :гик::гик::eek::angel: Чудно ми беше со месеци пред 2 години кога дојде Персата, сега па овој како да го навикнам хихихихи

ПС - Фала Ви за ова Еди и ЛВГ, но ние за Шнајдерлин правиме муабет веќе месец дена. Не е немац овој, иако така звучи и потсеќа во презимето на првиот. Океј е и овој, супер, све пет, ама и тој другиот Швајн-Штајн, да не го изумите, оти ќе има:sakasuste:
ППС - И не правете формации без Ерера, плиис .. :neetaka:

Чаби Алонсо има предност во Баерн Минхен пред легенда како Бастијан, што е најтрагично Алонсо е постар од Швајни.

Лупате глупости од ракав, имате изгледано максимум 2 утакмици на Баерн во Бундес.
Швајни оваа сезона секогаш кога беше спремен за игра играше во први 11.
Кога тоа Чаби имал предност, дај информирај ме пошто ја како фан на Баерн не знам.

Ја стварно не знам како вака неинформирани трескате зелени.

Те молам не го споредувај Бенатија со Дармијан. Бенатија каде каде беше попознат и подобар. Дармијан ти е еден обичен италјански просек. Можеби ќе успее кај вас.Бенатија уште тогаш беше светска класа, барем јас полани ја пратев Рома.[DOUBLEPOST=1436624141][/DOUBLEPOST]И честито Швајни, одличен трансфер.
Се тоа убаво меѓутоа не правев муабет за класата туку ги споредив коментарите. Ти може си ја гледал Рома и си знаел ама повеќето тука го немавме пратено често и затоа имаше такво тркало од коментари... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom