Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.594
- Поени од реакции
- 2.361
Технички гледано доволно е и еден саглам штопер да дојде, и во услови Де Геа да остане, а Руни да не се повреди цела сезона сметам дека и вака сме фаворити за титула...[DOUBLEPOST=1436622479][/DOUBLEPOST]И за Пирло викаа така кога премина у Јуве, па видовме таму шо напраи.
Швајни е класа, многу ќе ви биде од корист. Ако го земете и Шнајдерлин и еден од Рамос/Отаменди за мене ќе бидете главни фаворити за титулата годинава.
На хартија е фаворит, ама ако Ван Гал успее да ја консолидира играта, со добар штопер не гледам зашто би биле позади нив...И да ги земат далеку сме од фаворити. Челзи е комплетен и е прв кандидат за титула повторно според мене.

Кога испаднаа шпекулациите, кај бе овој од слаба лига, го има ли некој гледано како игра, бла бла, кој се не стигна да игра за Манчестер, кога го прибра Баерн муабетите беа ене, си го земаа Баерн, си имаат сеа стопер, ние немаме, сега ќе растури кај нив... Истово и за Матео, може требаше да ни го прибере некој друг па да коментираме.

Чудно ми беше со месеци пред 2 години кога дојде Персата, сега па овој како да го навикнам хихихихи