Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Швајни повеќе се носи за искуство отколку за придонес што може да даде. Шнајдерлин мора да дојде. Не јебете за Дармијан, 12 милиони фунти, џабе е и исплатлив трансфер со оглед на тоа што Баерн и Барса се вртеа, да видиме како ќе се снајде.

Швајни повеќе се носи за искуство отколку за придонес што може да даде. Шнајдерлин мора да дојде. Не јебете за Дармијан, 12 милиони фунти, џабе е и исплатлив трансфер со оглед на тоа што Баерн и Барса се вртеа, да видиме како ќе се снајде.
За момент се насекирав, швајни доаѓа во јунајтед а фросе ја нема ни под дрво ни под камен. Инаку за муабетите за Дармијан, се е подобро од Рафаел па макар и ја да идам да играм како десен бек.

За момент се насекирав, швајни доаѓа во јунајтед а фросе ја нема ни под дрво ни под камен. Инаку за муабетите за Дармијан, се е подобро од Рафаел па макар и ја да идам да играм како десен бек.
Заглавив на афтер ворк хаехе

дамнешна желба ми беше да го видам Швајни во Манчестер :) има да гази швабата !!! сеа уше некако носорогот Ибрахимовиќ да го довлечкаме :D

дамнешна желба ми беше да го видам Швајни во Манчестер :) има да гази швабата !!! сеа уше некако носорогот Ибрахимовиќ да го довлечкаме :D
еднорог ваљда

Може Дармиан да се покаже полн погодок, не велам не, мене не ми се допаѓа пораката што Манчестер ја испраќа со вакви трансфери. Еден, реално гледано ислужен фудбалер, и еден поприличен анонимус, без разлика што има одиграно неколку натпревари за Италија. Затоа реков дека трансферите ме потсеќаат на оние на Милан.

Барса и Реал се тепаат за Погба, Реал со сака Агуеро, а Манчестер го купува Швајнштајгер.

Дармиан гледај го како Видич. И едниот и другиот не ги знаев додека не потпишаа за Јунајтед, а верувам и ти.

Барем во нашата историја се покажало дека тоа што е ефтино и анонимус може да биде и успешно.Може да биде и нов Битнер, ќе видиме...

Швајни не може да биде пропаднат трансфер у никој случај,инаку да не се заборави.
blog-21.jpg

Може Дармиан да се покаже полн погодок, не велам не, мене не ми се допаѓа пораката што Манчестер ја испраќа со вакви трансфери. Еден, реално гледано ислужен фудбалер, и еден поприличен анонимус, без разлика што има одиграно неколку натпревари за Италија. Затоа реков дека трансферите ме потсеќаат на оние на Милан.

Барса и Реал се тепаат за Погба, Реал со сака Агуеро, а Манчестер го купува Швајнштајгер.
Епа ко што ги тегнат Реал Сити за Агеро, и ние ги тегнеме Реал за Рамос, делот кај што сме најслаби. Ама и двете екипи ко што глеам ќе мора да се задоволат со нешто друго :)
Засилување ко Швајни не се на одмет, дресови, искуство, се во ред ама пак ќе кажам, мора да се донесе и Шнајдерлин.

Од средина Андерсон - Клеверли/Керик, болен Флечер па и Гигс со сто години, стигнавме до средина Ерера - Швајни - Керик (Блинд, АДМ, Морган ако дојде) :drk:

И пак се наоѓаат замерки,јбг не можеш на сите да им угодиш.[DOUBLEPOST=1436567748][/DOUBLEPOST]Само се молам да не биде Харгреивс два

Последно уредено:
Па реално ни едниот ни другиот од овие нема шанса да го земеме. :D Од друга страна, и Швајнштајгер е играчиште, можеби последната сезона му беше слаба, ама лани на Светското искина. :) Нормално само со него сеуште нема да ни е закрпена средината, меѓутоа добиваме играч кој е лидер и е огромен борец. Неможе во никој случај Швајнштајгер за 12м фунти да биде лош трансфер. :)

Најверојатно Шнајдерлин ќе му биде другарчето што ќе го дополни средниот ред. Еве и овој не е Погба или Агуеро, па ме интересира што мислиш за него. :D

Друго, лани го донесоа Ди Марија, што секако е бомба. И сигурен сум Манчестер ќе пукне уште еден голем трансфер во скоро време. Очекувам да биде Бејл, ама ова не ова лето.

И пак се наоѓаат замерки,јбг не можеш на сите да им угодиш.[DOUBLEPOST=1436567748][/DOUBLEPOST]Само се молам да не биде Харгреивс два
Искрено, камо среќа да е како Харгривс. Харгривс кои "мускули" ни ги донесе во средината таа сезона :cuc: Една сезона нека истера да земемe трофеј, доста му е. 12 милиони фунти се, not a big deal.

Искрено, камо среќа да е како Харгривс. Харгривс кои "мускули" ни ги донесе во средината таа сезона :cuc: Една сезона нека истера да земемe трофеј, доста му е. 12 милиони фунти се, not a big deal.
Да само што ја сакам,максимум да извадиме од него.Јасно е дека во Баерн веќе немаше мотивација,човекот освои све.Сега нов клуб нов менталитет,се надевам дека ќе влезе мотивиран до даска.Едино да не го сјебат повредиве,и онаа Ана да го пушти малку да дише:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom