Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
памтам дека Лече дека до таа 85та минута (фактички грешката на Буфон и голот) немаа ебена шанса, немаа ни упатено шут вон рамки на голот... И нормално се дешава "грешката" на Буфон каде што не знаеше да смири топка која што идеше ко полжав...[DOUBLEPOST=1436517736][/DOUBLEPOST]Колку ми се интересни овие мировниците,за нив не смее да постои местена утакмица и сигурно ако постои нивниот клуб не е инволвиран....јас не знам што требаше Буфон да направи за да се докажи дека е чиста местенка?..да застанеше и автогол со сета сила во мрежата да си стегнеше?..не разбирам како мислите дека се местат натпреварите?
Па видоа дека Лече се неспособни сами да постигнат гол и нормално голманот мора да реагира,зарем требаше цела одбрана на Јувентус да се тргни за да постигнат гол Лече?
не кажува дека се тргнала одбраната на Јуве, читај малце пооубаво. Баш убаво си кажува дека тие начини ко на пример грешка во смирување на топка се помалку очигледни работи и помалку приметни за местенките.. Што треба да прави Буфон, да скока ко мајмун ко овој што е апла очигледно ?Џони бе и ти па со твоите глупости за местењето
Каде се тргна цела одбрана кога тоа беше повратен пас кон Буфон кој тој воопшто не требаше да го контролира, туку само да го испуца. Што да не требаше дефанзивци зад Буфон да има?
И само не ми е јасно, Буфон ја намести или од сите аспекти беше наместена утакмицата?
Последно уредено: