Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И мене ми излегоја вакви многу постови наеднаш на ФБ
Manchester United was mentioned in a post.
И Schweinsteiger во сите нив спомнат.
Има на Билд демек сме пратиле понуда за него, двегодишен договор и 10 мил евра по сезона.

David Amoyal
09-07-2015 21:08

Mattia Darmian is eager to start his new adventure in England. The wingback is waiting for Manchester United and Torino to sign the contracts: the two clubs have been exchanging the documents necessary for the transfer, the most recent one Torino received could be the last one: Torino's president Cairo is expected to review and send it back signed tonight. After that happens, Darmian will be given the go ahead to leave to join his new team.
Ебените Фенербахче ги комплетираат побрзо трансфериве отколку нашиве...

Имаше уште година/две добар фудбал у Перси, али ајде.. Вајда сеа за Кејн ќе загризат! :toe:

Палец горе од мене за Швајни. Може не е повеќе во својата најдобра форма но баш ни треба зрел играч во екипата.
Со заминувањето на Робин, ни остануваат само Руни и Керик во позрели години од поважните фудбалери.

A бе Швајни го чекаше Сколс, да му го земе дресот на полувреме. Верувам дека стварно му годи интересот од нас.
Али, французинот ми е поголемата желба

И за двајцата прават напори, ќе испадне на крај како што пиша Лакхрст. Шнајдерлин е 5 минути работа, ми делува како да сакаат прво интернационалниве трансфери да ги средат зошто повеќе документација има. Дармијан утре ќе дојде во Манчестер, може и да биде присутен на презентацијата на Мемфис па двојна да е.

И двајцата ако можат топ, после нека земаат штопер и напад кога веќе Робин заминува. :)

Ја сум да се донесе Швајни,али у никој случај Ди Марија да биде мамка.Секако е голем играч,и не веруам дека може да изигра уште една слаба сезона,освен ако не заработи некоја потешка повреда.[DOUBLEPOST=1436490125][/DOUBLEPOST]Ако веќе запнале на трампа,споредм мене нека биде тоа Верати,барем е млад,а и французите имаат вишок пари.

Ја сум да се донесе Швајни,али у никој случај Ди Марија да биде мамка.Секако е голем играч,и не веруам дека може да изигра уште една слаба сезона,освен ако не заработи некоја потешка повреда.[DOUBLEPOST=1436490125][/DOUBLEPOST]Ако веќе запнале на трампа,споредм мене нека биде тоа Верати,барем е млад,а и французите имаат вишок пари.
Ди Марија неможе да биде мамка за Швајнштајгер во никој случај. Нашиот вреди преку 50 милиони фунти, нивниот 10тина. :D

Ди Марија неможе да биде мамка за Швајнштајгер во никој случај. Нашиот вреди преку 50 милиони фунти, нивниот 10тина. :D

Шо разбираш ти од риболов?

Tacno kje dadat pari i Svajni,ama uslov kje im bide da go dademo Di marija na toa mislev

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom