NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sick_reference_bro_this_is_the_end.gif

Ме отепа со тие цитатите. Смениси го јусеро во Цитатор

Иначе дур не освои титула франшизата ќе се смета како патетична.. Сепак откако го драфтуваа Грифин 4 сезони се во плејоф(три пати втора рунда, еднаш прва) шо е успех за екипа шо пред тоа само ДВА пати беше во плејоф од 1992 наваму

После толку неуспеси фактот што екипата е сеуште иста, и шо играчи од типот на Пирс прифаќат да играт за неа неможиш да речиш нема идентитет.. Концепт дека нема можиш да речиш. Ама не е исто. Сепак се обидват од година на година да го надградат тимот.. И изгледа то ги нервира луѓето..

Чекај не малку педерски да му земиш договорен играч на друга екипа? Да го држиш во куќата додека да помини 12 за да можи да потпиши и згора на тоа играчите да се гордеат со тоа на твитер? Колку што е крив Џордан толку се и Клиперс, сега ќе ги бие лош глас и тешко некој ЏМ да сака да соработува со нив,

Среќа па Пирс многу тешко прифати да игра за Клиперс 3 годишен договор на 37 годишен играч...

Вака реагираше кога потпишуваше
Woody-Harrelson-Wiping-Tears-Money.gif

Само Леброн прави супер тимови:(
Има круциална разлика. Леброн собира играчи за никакви договори и ветерани за да биде он конкурентен. Спарс или еве речи Поп ги има ветераните, а доаѓаат играчишта што се од калибарот- освојувач на прстен.

LeBron James is headed back to the Cleveland Cavaliers on a two-year deal, with a player option in his second season.

Фановите на леброн бар уште една сезона немора да купуваат нов дрес. :D кралицата па ќе прави драми наредна офф сезона и ќе плаче ко мало дете доколку не е по негово.

LeBron James is headed back to the Cleveland Cavaliers on a two-year deal, with a player option in his second season.

Фановите на леброн бар уште една сезона немора да купуваат нов дрес. :D кралицата па ќе прави драми наредна офф сезона и ќе плаче ко мало дете доколку не е по негово.
Вака така пак ќе ги здрви Булс. :icon_lol:

3292.jpg

:D

The Portland Trailblazers have signed Enes Kanter to a 4 year, 70 million dollar deal. The OKC Thunder have a week to match the offer.

интересно, не знам како стојат ОКЦ со пари и дали уопште ќе сакаат да ја израмнат сумава

The Portland Trailblazers have signed Enes Kanter to a 4 year, 70 million dollar deal. The OKC Thunder have a week to match the offer.

интересно, не знам како стојат ОКЦ со пари и дали уопште ќе сакаат да ја израмнат сумава
мислам дека ќе влезат у luxury tax ако ја изедначат, и ќе плаќаат поголем данок од лани (и лани исто беа над капот)[DOUBLEPOST=1436474222][/DOUBLEPOST]Standard luxury tax: $1.50 for every dollar spent over the tax.
Лани биле $1,962,632 над проектираниот кап, платиле данок $2,943,948 :angel:

Среќа па Пирс многу тешко прифати да игра за Клиперс 3 годишен договор на 37 годишен играч...

Вака реагираше кога потпишуваше
Woody-Harrelson-Wiping-Tears-Money.gif

Има круциална разлика. Леброн собира играчи за никакви договори и ветерани за да биде он конкурентен. Спарс или еве речи Поп ги има ветераните, а доаѓаат играчишта што се од калибарот- освојувач на прстен.
Да бе како ви одговара,ја ziмаат најдобрата 4 можеби моментално и се е таман,гении се Спарс.Мене не ми смета шо отиде, само двојни стандради имаат сите кога е во прашање Леброн,ама човекот се хејта последни 12 години за ништо.[DOUBLEPOST=1436474905][/DOUBLEPOST]http://espn.go.com/sportsnation/pos...me-nba-biggest-names-emoji-form?ex_cid=espnfb

Последно уредено:
Да бе како ви одговара,ја ziмаат најдобрата 4 можеби моментално и се е таман,гении се Спарс.Мене не ми смета шо отиде, само двојни стандради имаат сите кога е во прашање Леброн,ама човекот се хејта последни 12 години за ништо.[DOUBLEPOST=1436474905][/DOUBLEPOST]http://espn.go.com/sportsnation/pos...me-nba-biggest-names-emoji-form?ex_cid=espnfb
Е што бе како ми одговара, споредувате поими за лојалност како Данкан и Дирк кои никогаш немале удел во трансфер политиката на франшизата со разгалени суперстар играчи што ако не им дадат колаче догодина ќе играат за друг тим. :tapp:

Е што бе како ми одговара, споредувате поими за лојалност како Данкан и Дирк кои никогаш немале удел во трансфер политиката на франшизата со разгалени суперстар играчи што ако не им дадат колаче догодина ќе играат за друг тим. :tapp:
Данкан и Дирк цела кариера ја поминаа во две од најдобрите организации во нба.. Данкан цела кариера го има Попович кој е ако не најдобриот тогаш сигурно вториот најдобар тренер после Фил во историјата.. Марк Кјубан ти е еден од најдобрите газди и дефинитивно најстравствениот.. Во Кавс не се знај кој пие кој јади.. Дан Гилберт ти е идиот како и цела организација.. Мислам види само какви играчи испуштиле на драфтовите последните неколку години.. И таман погодија некој за Кевин Лав го дадоа.. Сеа титула ќе си имаа.. Незнам како можи да се прашваш зошто Леброн удел има во трансфер политиката а зошто Данкан немал

BREAKING: The Minnesota Timberwolves have officially signed Kevin Garnett to a two-year deal, worth $16 Million ($8 Million a year)!

Не се некако многу? :confused:

Данкан и Дирк цела кариера ја поминаа во две од најдобрите организации во нба.. Данкан цела кариера го има Попович кој е ако не најдобриот тогаш сигурно вториот најдобар тренер после Фил во историјата.. Марк Кјубан ти е еден од најдобрите газди и дефинитивно најстравствениот.. Во Кавс не се знај кој пие кој јади.. Дан Гилберт ти е идиот како и цела организација.. Мислам види само какви играчи испуштиле на драфтовите последните неколку години.. И таман погодија некој за Кевин Лав го дадоа.. Сеа титула ќе си имаа.. Незнам како можи да се прашваш зошто Леброн удел има во трансфер политиката а зошто Данкан немал
Па ете му.. што не остана во Мајами. Пит Рајли е моментално најдобар директор на една франшиза. Леброн да сакаше да биде како Дирк и Данкан можеше да се потруди да има само тренер подобар од Мајк Браун, Споелстра или пак Блат. За Блат уште немам дефинирано дали е слаб тренер за потребите на НБА ама и не ни има некоја слобода во бирањето на играчи.

Не го хејтам Леброн најбољи моментално играч (јасно и гласно) али начинот на кој што се обидува да дојде до целта не му го одобрувам. Дури и со повредиве сезонава се си мислам дека кармата проработи.

Дај бе не заебавајте, Клиперс имале хејтери на кои им сметал напредокот на тимот во последниве 4 години :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom