Фан Клуб: Интер

Фала курцу, да ти ебам и Салах и Шакири. Јојо е тој напаѓач што ни треба.

Салах се вратил у Лондон ама нешто Челзи се курчат наводно, сакаат поише од 20 милиони, нека си ебат матер за толку пари. И Перишиќ е блиску.

Манчини тренира 4-3-3, според тоа што вежбале вчера одбраната не е дефинирана, на едната страна играле Дамброзио-Андреоли-Хуан-ДиМарко а на другата Монтоја-Ранокија-Видиќ-Сантон.
У везен ред Гнукури задњи везни до него Ковачиќ и Гуарин со Брозовиќ како алтернатива, со тоа што Медел ќе си игра на задњи везни а Кондогбија на местото на Ковачиќ што значи дека Матео сериозно ќе треба да се испоти за да си заработи место у прва постава.
У напад Паласио лево а Шакири/Хернанес десно, централно Икарди.
Во текот на играта се ротирале формациите во 4-3-1-2 и 4-2-3-1. Баш заради тоа Манчини форсира за доведување на Јоветиќ и Салах кои можат и на крило и у напад и Перишиќ кој е класично крило.
Шакири ниедно од тоа не може да го игра, па не знам што со него, мада според мене најдобро е да остане и да се бори за место и така сме тенки у напад.
Аусилио брка вице-Икарди, најверојатно Кваљарела ќе биде.. што кур, ја Пинила го сакам ама и КваКва не е лош.

Некако Першиќ ми е многу чудна опција, немаше Клоп така лесно да се откаже од него а и во Волзбург беше резерва.

Некако Першиќ ми е многу чудна опција, немаше Клоп така лесно да се откаже од него а и во Волзбург беше резерва.
Не се откажа Клоп од него, туку Перишиќ сакаше стандардно место у прва постава ама тогаш покрај такви Ројс-Геце-Куба тешко дека ќе добиеше стандардно место, не дека не играше и овака.
А и у Волфсбург си играше стандардно сезонава, џабе и Шурле што му го донесоа.
Мене ми е топ играч Перишиќ, брз, добар техничар, добар финишер, асистент, класично крило, како оса е.

Не се откажа Клоп од него, туку Перишиќ сакаше стандардно место у прва постава ама тогаш покрај такви Ројс-Геце-Куба тешко дека ќе добиеше стандардно место, не дека не играше и овака.
А и у Волфсбург си играше стандардно сезонава, џабе и Шурле што му го донесоа.
Мене ми е топ играч Перишиќ, брз, добар техничар, добар финишер, асистент, класично крило, како оса е.

Ок ај на страна тоа нека е добар играч, ќе видиме ако го земеме. Ама сигурен си дека Ковачич ќе треба да си го испоти гзот за да игра прва постава а на Гуарин му е загарантирано местото со Медел како задњи везни и со Кондогбија на местото на Ковачич? Плус како што гледам и читам на Кондогбија доста добро му лежела таа позиција на Медел...

Ок ај на страна тоа нека е добар играч, ќе видиме ако го земеме. Ама сигурен си дека Ковачич ќе треба да си го испоти гзот за да игра прва постава а на Гуарин му е загарантирано местото со Медел како задњи везни и со Кондогбија на местото на Ковачич? Плус како што гледам и читам на Кондогбија доста добро му лежела таа позиција на Медел...
Пробувам да размислувам од перспектива на Манчини. Од таму и тој везен ред составен од копачи. Гуарин-Медел-Кондогбија.
Ја и било кој друг нормален лик на светов би играле со Ковачиќ на местото на Гуарин. Ама Манчини е тоа и зашто едноставно кога може комплицирано. :D

И јас не знам оти толку адреналин околу Перишич? Од ко знам на странава се лудуе по такви "џа или бу" просек фудбалери...

... рече Берзеркер и се испотепа со пола форум за Лавеци. :cool:

... рече Берзеркер и се испотепа со пола форум за Лавеци. :cool:

Не бе златен зошто би се тепал? :cautious: Само чувствувам дека го оправдуваш потегов за бркање на Шакири поради овај Перишич а толку се тепаше за него лани... :cool:

Не бе златен зошто би се тепал? :cautious: Само чувствувам дека го оправдуваш потегов за бркање на Шакири поради овај Перишич а толку се тепаше за него лани... :cool:
Далеку од тоа дека го оправдувам ама па и не би ми сметало да го шитнат доколку ги донесат Перишиќ, Салах и Јојо.
Што сакаат нека праат само со Кова и Икарди нека не си играат, а тоа дали ќе биде правилен потег евентуално (не)продавање на Шакири ќе видиме на крај на сезона.

Далеку од тоа дека го оправдувам ама па и не би ми сметало да го шитнат доколку ги донесат Перишиќ, Салах и Јојо.
Што сакаат нека праат само со Кова и Икарди нека не си играат, а тоа дали ќе биде правилен потег евентуално (не)продавање на Шакири ќе видиме на крај на сезона.

Салах да, и Јоветич да ама во старата фиоре форма, Перишич како што кажав... по мое џа или бу играч, не се надевам и сматрам на просек.

Во случај да зависи оваа тројкава од Шакири пак би се согласил некако, но ако веќе станува збор Шакири-Перишич... немојте ви се молам, смешно е!

Нема шанси за 3ца да дојдат. Јоветич + Салах или Перишич.

Шакири ке биде 'жртвата' и можеби еден од Ернанес или Гуарин за да остане Ковачич.

Нека се завши веќе работата со Јоветич, а од овие 2ца јас би го купил Салах иако и двајцата не се нешто посебно...

Засега според коефицинетите, Интер е трет фаворит за скудето. Јуве, Рома, Интер, Наполи, Милан...

Брозо конечно заврши Средно, еве една фотка со дипломата...:P

1512860_911593542216168_6872958157742608374_n.jpg

Заукановиќ сме го договориле... Не е тоа уште еден нон-еу?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom