Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ваљда човек на Лим е Азијатката, можда е во бордот на Валенсија нешто...

Валенсија го зеле Закарија Бекали. Огромна фама се крена за овој пред година - две, несомнено е талентиран ама однесувањето му било рамно на Вајт Вокерине од ГоТ. Ако успеат да го припитомат ќе заработат јако од него за некоја година.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Од кај најде Валенсија толку пари да потроши летово?Сигруно едно 120м потрошија уште на стартот на трансфер периодот.

п.с:Која е таа азијатката што ги претставува трансферите, шо функција има во клубот?
таа сега го менува Руфете или како му беше името пошто сите што беа лани си отидоа поради што Мендес агентот што е си носи негови играчи..како што прочитав јас :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797

Валенсија го зеле Закарија Бекали. Огромна фама се крена за овој пред година - две, несомнено е талентиран ама однесувањето му било рамно на Вајт Вокерине од ГоТ. Ако успеат да го припитомат ќе заработат јако од него за некоја година.
Споредбава ти ВРИШТИ!:ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
таа сега го менува Руфете или како му беше името пошто сите што беа лани си отидоа поради што Мендес агентот што е си носи негови играчи..како што прочитав јас :D
Мендеш - Лим - друштвото `92 откај нас, Сколс, Невиловци, Гигс и Флечер, мислам дека тие се оваа клапа моментално. Фил Невил колку што знам веќе се приклучи на тренерскиот тим на Валенсија а Лим и Мендеш имаат инвестиции во Салфорд Сити, клубот чии сопственици се Манчестерците.

Споредбава ти ВРИШТИ!:ROFLMAO:
Веќе имам забораено од што праел во ПСВ oд дебилни ствари, ги постираше еден белгиски новинар Криштоф на Твитер лани, ако ги откопам ќе ги пастирам :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Да да, сега бев до кај Фан Клуб Валенсија ми се разјаснија работите од Атсо и МкДон.:)
Многу интересно тимче имаат склопено, скоро сите играчи им се со сличен квалитет, да не знаеш кој да го играш.Ќе им треба уште еден резервен стопер, замена за Шкодранче и Отаменди.Тој Виктор Руиз арен беше, ама во Виљареал го продадоа.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

и ја така имам слушанто ама скоро прочитав што пишуваат во Шпанија - као во стил ПСВ му вадат таков муабет зошто пред година дена им рекол дека ќе потпише договор, а потоа се предомислил. Можно е после припремите да отиде во Бенфика на позајмица иако подобро ќе му биде да остане, зошто Нуно според мене е моментално најдобар тренер-психијатар и во прави раце е ако остане, а во Бенфика повеќе не е тренер Жесус.

Да да, сега бев до кај Фан Клуб Валенсија ми се разјаснија работите од Атсо и МкДон.:)
Многу интересно тимче имаат склопено, скоро сите играчи им се со сличен квалитет, да не знаеш кој да го играш.Ќе им треба уште еден резервен стопер, замена за Шкодранче и Отаменди.Тој Виктор Руиз арен беше, ама во Виљареал го продадоа.
Руиз дојде ко потенцијал и никогаш не ги оправда очекувањата, Везо е млад и сосема добар како трет штопер, мада треба уште еден иако и Орбан може да игра на таа позиција. Отаменди ќе си иде, веројатно во Сити.
Гарај после Копа Америка отпатувал во Шпанија и како пишуваат во следните 24 часа можно е да потпише за Валенсија.

Запамтете го имево :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Го нејчам овој Арда. Секош чотек им маваше на играчиве од Барса кога и да играа со Атлетико. Карав врнев по него. Шо демек сега треба да го сакам. Кој геба! :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848
Барселона сместа да си најдат асален графички дизајнер :D
Не не, супер си е. Овие полуаматерски, монтирани, креирани, сечени, лепени и прелепувани фотографии ни се заштитен знак последните 2 сезони при трансфери. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.584
Поени од реакции
59.344
Го нејчам овој Арда. Секош чотек им маваше на играчиве од Барса кога и да играа со Атлетико. Карав врнев по него. Шо демек сега треба да го сакам. Кој геба! :D
И нa судиите мaвaше.
Тaмaн ви е. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom