Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Направено ми е да ми се појавуваат најновите објави. Приметив дека додека скролам, од една иста пријателка секој ден ми се појавува слика што e објавена од пред неколку денови.
Никој од пријателите не е ставал лајкови ни коментирал ни пак е означена, за да се појавува во најнови објави.

Пример објави од денес
  • Пред eден час
  • Пред два часа
  • Вторник 20:00 xxxxx xxxxxxxx "додаде нова фотографија"
  • Пред три часа
Да не е и е некоја нова финта за собирање лајкови. :icon_lol:

Несакам моите пријатели да гледаат што сум лајкувал. Дали некој знае како може да се направи приватност на активностите? Фала однапред
кога лајкнуваш работи на пр. на пријатели твои што се ставени само нивни пријатели да ги гледаат (пр. му лајкаш слика на другар) тие што тебе ти се пријатели а него не му се - нема да видат. Е сега за лајкнување постови што се јавни(public) (пр.слики, страници, објави од страници и сл.) чаре ти е да ги стаиш у restricted листата, ама така нема да може ништо што постираш или веќе си постирал на фб да гледаат :unsure:

дали некој го има инсталирано фејсбук лајт и дали му работи добро ?? од мојот алкател 916 не сака да се логира,не дозволува да се впише лозинката не знам шо е работата...........

[DOUBLEPOST=1434699043][/DOUBLEPOST]@Roy Fokker пробај со clear data, ако не сака така, деинсталирај и пак инсталирај мора да работи (y)

Како да ги скријам сликите од времепловот за да не ги гледаат членовите што не ми се пријатели, односно да не се гледаат сликите Publik?

Што е работава коа влагам на фејсбук ми се појавува на стрелката од маусот кругот дека се работи нешто во позадина. Но само на фејсбук, и тоа неколку дена така..

Што е работава коа влагам на фејсбук ми се појавува на стрелката од маусот кругот дека се работи нешто во позадина. Но само на фејсбук, и тоа неколку дена така..
Исто е кај мене, а прашав и кај другар, и кај него е исто, значи до нив ќе да е.

Имаат проблем со тикерот, тој се вчитува во заднина и/или го оправаат нешто.

што тупат сеа од фб бараат да докажам како се викам,дека само име имав,сеа им пратив и лична карта и три дена ми е угасен профилот?до кога ќе чекам

Како на фб и месенџер апликацијава да влезам во other пораки?

Дали ако лајкнам фан страна некоја, адмиистраторот на истата ќе може да ми го гледа профилот како да ми е пријател на фб...?

Како може само име да имам на фб без презимето,или нее можно вакво нешто?

Како може само име да имам на фб без презимето,или нее можно вакво нешто?

Ќе се направиш на ФБ дека си од Индoнезија и ќе ти даде опција само за 1 име. Треба преку прокси со Хола да смениш држава и јазик, така некако беше.

Дечки, денеска го аднав мобилниот број на фејсбук и се вклучи таа опцијата за смс известување. Таа опција изгледа се наплаќа од мобилниот оператор. После го избришав бројот од фејсбук. Еве сега ми стигнува порака: "Confirmed! To edit SMS preferences go to m.facebook.com/settings. To turn off all SMS messages reply stop. Reply help for other options. SMS charges may apply". Што да правам сега, дали нема да стигаат нотификации по SMS пошто го избришав бројот од ФБ или ќе стигаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom