Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пади нема да иде на турата.
Викаат дека е budget issue, иако сметам дека е чист bull crap, зашто Пади нема пропуштено тура од почетоков на векот. Се повлекол и од голф мини-турнирот што го играат нашите од време на време.
Се надевам дека се е во ред со неговото здравје.

Чича сјебал клучна коска на пријателска со Хондурас...

Последно уредено:
150 години има Пади, уште толкави дистанци со авион му фалат.

Gary Neville “Manchester United are keeping their deals secret this transfer window, most of these targets are way off. I called Ferguson to ask who is he and Van Gaal signing , all he said to me was ” you will see “

ќе го шитнеме ДДГ за 35 ќе си го "земеме" Хуго за 40че чиста математика :D
За помалку ќе го земеме Љорис како што знам има откупна клаузила од 20 милиони евра ако сака тим што настапува во ЛШ да го купи.

поука за друг пат , никогаш повеќе не купувај шпанци португалци и остала латино-амер багра пошто ќе сакаат да играат за реал-барса после одреден временски период.

За помалку ќе го земеме Љорис како што знам има откупна клаузила од 20 милиони евра ако сака тим што настапува во ЛШ да го купи.
Не е точно инфово, одма се јави ПР-от на Вуди, Киген од ДМ. 50 милиони и ни евро помалце. Само ќе видиме дали се стварно сериозни со ова.

поука за друг пат , никогаш повеќе не купувај шпанци португалци и остала латино-амер багра пошто ќе сакаат да играат за реал-барса после одреден временски период.
Да ама не можеме титулчи да освојуваме со британци само мора и некој таков да има зошто реално се поталентирани од британците.

А дресот од Адидас официјално ќе биде познат по истекот на договорот со Најк или пред тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom