Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па има добри знаци од кампот на Лорис, даде изјава дека сака да игра у ЛШ.

А сигурно Љорис е опцијата доклку ДДГ бега?
Има 3-4 опции ама тој е првата. Така имаше пишано Митен за ESPN :) Со мала помош (читај бунтување од негова страна како што праеа Берба и Модриќ) ќе бидне трансферот.

Да му оставиме на Кејн уште една сезона во Тотенхем, да види како Берба, Бејл, Модриќ, Љорис дека леб од таму нема и сам да си го побара патот :D

Некои од нив вратени се веќе во Манчестер и од вчера, завчера ама официјално од 6ти јули им се тренинзите, од следен понеделник :)

Не само за тоа, и од други причини најдобро е да остане уште една сезона во Спарси. Но ни фали напаѓач доколку сакаме да се ослободиме од Чичарито а да не го стопираме развојот на Вилсон. :)[DOUBLEPOST=1435687765][/DOUBLEPOST]
За трета опција Чича не е лош, арно ама втората наша опција е лоша :pos:

Што му фали на Перси? Реми, Велбек, Чичарито, Педро, Пизаро... Ова беа вторите опции низ големите клубови сезонава. Робин за овие е доктор и вон форма.
Доколку му ги менаџираат натпреварите како на Гигс може многу да придонесе за тимот.

ова со Де геа не ми е јасно, официјално има ли одбиено понуда за продолжување на договорот или не?

Не само за тоа, и од други причини најдобро е да остане уште една сезона во Спарси. Но ни фали напаѓач доколку сакаме да се ослободиме од Чичарито а да не го стопираме развојот на Вилсон. :)[DOUBLEPOST=1435687765][/DOUBLEPOST]

Што му фали на Перси? Реми, Велбек, Чичарито, Педро, Пизаро... Ова беа вторите опции низ големите клубови сезонава. Робин за овие е доктор и вон форма.
Доколку му ги менаџираат натпреварите како на Гигс може многу да придонесе за тимот.
Ваков РВП не е многу подобар од тие што ги наброја, а и не може да одговори на барањата на ЛВГ... Се надевам дека грешам конечно имаше поголем одмор па се мадам дека ќе се оправи...

Седи си мирен,Ван Перси со една нога е бољи од овие што се спомнати.Штета е што се повреди,па сега никако да се врати колку толку у ритам.Инаку за да влага од клупа,и те како може,ова е играч што знае да реши утакмица со еден потег,така да никакво продавање не доаѓа во предвид.

Покрај понудата од Челси, Асмир Беговиќ имаше понуди и од Манчестер јунајтед и од Рома, но на крајот се одлучи да работи во тимот предводен од Жозе Мурињо. Меѓу „сините“ стигнува како замена за Петр Чех кој потпиша за Арсенал.
Најјаки ми се нашиве портали како си измислуваат прикаски. Исто пред ден два на офф.нет налетав на статија „5 фудбалери што го изиграа Манчестер“. Мислам каде бе со вакви лаги :pos:

Ете имаше и еден наслов,Милан го краде Витсел од Јунајтед,ај што нема ова везе,али Милан бе,Милан таму куче да врзеш не седи,не играч ќе ни краделе:pos::pos:

Ете имаше и еден наслов,Милан го краде Витсел од Јунајтед,ај што нема ова везе,али Милан бе,Милан таму куче да врзеш не седи,не играч ќе ни краделе:pos::pos:
Тие од екипа ми се најјаки секоја недела Манчестер “официјално“ купува играчи. Лани еднаш беше им пишав за тоа, па се налутија :D Интересни ми се и си ги пратам, бесплатен хумор ако не друго :icon_mrgr:

За читаност го прават тоа од оффнет, по кликови ги плаќа Трендица.

Добар бизнис,еден наслов,отвараш сосема друго,мама си ебале.
У Англија такви медиуми со clickbait наслови и неосновани стории се Сан, Дејли Стар, Експрес, Метро и затоа се на блок листи на секој втор Британец. Тука кај нас се гласаат за сајтови на годината :)

Рохо гол. :D

Мислев оти Ангеле центрирал, ама Меси бил. xD

ова со Де геа не ми е јасно, официјално има ли одбиено понуда за продолжување на договорот или не?

Па 200.000 фунти неделно не ми ги понудија мене. :D

Седи си мирен,Ван Перси со една нога е бољи од овие што се спомнати.Штета е што се повреди,па сега никако да се врати колку толку у ритам.Инаку за да влага од клупа,и те како може,ова е играч што знае да реши утакмица со еден потег,така да никакво продавање не доаѓа во предвид.

Проблемот од минатава сезона со Перси е што многу ги кочи акциите. Да не кажам, 90% од случаите кога топката ке дојде кај него, цела акција се успорува. Го критикувавме овде за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom