Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не е лoш дил дoкoлку би имaл дoбрa минутaжa штo пoкрaј Лукaку мoже дa биде тешкo, aмa пoпрвo би гo пуштил Аднaн дa билдa сaмoдoвербa или пaк Евaнс пермaнентнo.

Кoгa зaпoчнувaaт тренинзите?
Na 6ti juli

Зa Кoлмaн бaрaaт 15м плус пoзaјмицa нa Вилсoн. Е aкo се игрa тaкa ништo чуднo и Чичa дa oстaни.
Не би имал против да оди Вилсон една година на позиајмица во некој тим од Премиер лигата само сакам тоа да биде тим каде ќе има првотимски статус, а во Евертон малку потешко за тоа.

Не е лoш дил дoкoлку би имaл дoбрa минутaжa штo пoкрaј Лукaку мoже дa биде тешкo, aмa пoпрвo би гo пуштил Аднaн дa билдa сaмoдoвербa или пaк Евaнс пермaнентнo.

Кoгa зaпoчнувaaт тренинзите?

Најпаметно би било во некој тим од долната половина каде што ќе изиграт 20+ натпревари.

Jас би ги пратил и двајцата на позајмици а да се донесе напаѓач. Перси и новиот да ротираат во шпицот додека Руни да си игра на неговата омилена позиција 10ка.
Доколку има потреба може и Руни да игра во шпицот.
Сезонава: Руни, Перси, Кејн(или некој др). Вилсон позајмица, Чича аут.

Па за сезоната 2016/17 Перси аут а на негово место Вилсон во тимот.

Најпаметно би било во некој тим од долната половина каде што ќе изиграт 20+ натпревари.

Jас би ги пратил и двајцата на позајмици а да се донесе напаѓач. Перси и новиот да ротираат во шпицот додека Руни да си игра на неговата омилена позиција 10ка.
Доколку има потреба може и Руни да игра во шпицот.
Сезонава: Руни, Перси, Кејн(или некој др). Вилсон позајмица, Чича аут.

Па за сезоната 2016/17 Перси аут а на негово место Вилсон во тимот.
Да му оставиме на Кејн уште една сезона во Тотенхем, да види како Берба, Бејл, Модриќ, Љорис дека леб од таму нема и сам да си го побара патот :D

Зашто се мислам дека на 1ви Јули се враќаат, т.е. утре :icon_lol:
Некои од нив вратени се веќе во Манчестер и од вчера, завчера ама официјално од 6ти јули им се тренинзите, од следен понеделник :)

Па реално ова ни е и најдобра опција. Вилсон мора да оди некаде каде што ќе игра повеќе, безразлика дали во дил за Колман или на некое друго место.

А за трета опција Чичарито е солиден.
За трета опција Чича не е лош, арно ама втората наша опција е лоша :pos:

И јас дојдов за ова.

Manchester United have not returned to Southampton with a second bid for Morgan Schneiderlin, 10 days after their initial approach, according to Sky sources.

Едни викаат едно, други викаат друго, трети викаат трето.. :D

Целиот проблем со Шнајдерлин е што сакаат од Саутемптон да ја убрзаат работата со потписот, па затоа викаат, ајде, дајте друга понуда.
Ем сакаат повеќе пари, ем сакаат побрзо да го завршат дилот.

Целтна на Саутемптон како замена за Морган е Класи, а веќе силен интерес за него има од многу страни, и затоа овие од Саутемптон сакаат да ја убрзаат целата работа, да не им го соберат.

Добро, преку смс ли комуницираат па овие не вратиле ништо 10 дена :icon_lol: Зар немаат заеднички состанок каде се договара сумата и чао пријатно!

Абе и со Депај немаше контакти...ќе одеше во Ливерпул и кој знае каде ама на крај...

Нешто ми вика дека пре Колман ке го потпишеме, него Шнајдерлин.

Сакаат бонусите веднаш да ги добијат Саутемптон и да ги потпишат Класие и Геје, тоа е кочењето. А не како доплата ако Морган освои трофеи со Манчестер. Нема везе ова имало или немало понуда, ко што рече зиак и за Депај немаше па за 15 минути се заврши трансферот. Во 9 сабајле им стигна понудата, во 20 до 10 ПСВ веќе објавија на сајтот.
Не се проблем овие од Сотон, мене уште сега ме фаќа мака коа ќе ми текне низ што ќе треба да минеме со овие од Тотенхем за Љорис и со Евертон за Колман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom