Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
A дали си христијанин онака навистина си поверувал или си по традиција?мојата ХРИСТИЈАНСКА СОВЕСТ
A дали си христијанин онака навистина си поверувал или си по традиција?мојата ХРИСТИЈАНСКА СОВЕСТ
Jok lazete batka! Ne pominuva ...znaci nema bog!И, како ти иде молитвата? Има подобрување?
Znaci otvrash sezona na vreganje so tvojot "pismenlak"...bravo! Isti si kako ovoj od klipov.Признавам дека верскиот неписменлак ти е јака страна...
Ем не знаеш, ем збориш.
Затоа што верувам со целата моја душа и целото мое срце!A дали си христијанин онака навистина си поверувал или си по традиција?
кама веве куелева нини мана имеандиква унавеза куниамбиа?Затоа што верувам со целата моја душа и целото мое срце.
О Лет,ала кари пату џафтекама веве куелева нини мана имеандиква унавеза куниамбиа?
Мислев ќе разбереш шо е напишаноО Лет,ала кари пату џафте
ХахахахахахаМислев ќе разбереш шо е напишано
17 А знаците, на оние што ќе поверуваат, ќе им бидат овие: со Моето име ќе истеруваат бесови; ќе говорат нови јазици;Хахахахахаха
Па ете ти проговорив на нов јазик различен од Македонскиот зашто сеа пак лажеш ?17 А знаците, на оние што ќе поверуваат, ќе им бидат овие: со Моето име ќе истеруваат бесови; ќе говорат нови јазици;
18 ќе фаќаат змии и ако Нешто смртомосно испијат, нема да им навреди; на болни ќе полагаат раце и тие ќе оздравувааат.”
Марко 16
Кои од знаците на тој што поверува ги имаш? ете не зборуваш нови јазици, дали лекуваш со полагање на раце?
Бамбучааааа!....[DOUBLEPOST=1435682498][/DOUBLEPOST]кама веве куелева нини мана имеандиква унавеза куниамбиа?
Не: ти лажеш. Ем се молиш, ем не ти „иде„.Jok lazete batka!
јас ти постаив прашање на нов јазик дали можеш да ми кажеш што ти реков?[DOUBLEPOST=1435682647][/DOUBLEPOST]Па ете ти проговорив на нов јазик различен од Македонскиот зашто сеа пак лажеш ?
тоооооо мајсторе инаку пиши во превод “ако има некој педер овде нек одговори со “Бамбучааааа!“Бамбучааааа!....[DOUBLEPOST=1435682498][/DOUBLEPOST]
Знаеш што ми е смешно ? Што се удави денеска толку многу што сега со вакви ниски удари пробуваш да се извадиш а не гледаш колку е глупо хаха Сега демек ако не знам што пишува треба да значи дека јас не верувам во Господ Исус Христос.За малце па и да ме убедеше дека познавањето на различни јазици е критериум кој верува а кој не во Господ Исус Христос.Една пико-секунда ти требаше и со твојава провидна намера да ме убедеше атеист да станам зошто не те разбирамјас ти постаив прашање на нов јазик дали можеш да ми кажеш што ти реков?
Така пишува во евангелието по МаркоЗнаеш што ми е смешно ? Што се удави денеска толку многу што сега со вакви ниски удари пробуваш да се извадиш а не гледаш колку е глупо хаха Сега демек ако не знам што пишува треба да значи дека јас не верувам во Господ Исус Христос.За малце па и да ме убедеше дека познавањето на различни јазици е критериум кој верува а кој не во Господ Исус Христос.Една пико-секунда ти требаше и со твојава провидна намера да ме убедеше атеист да станам зошто не те разбирам
Сакаш искрен одговор или ?Така пишува во евангелието по Марко
17 А знаците, на оние што ќе поверуваат, ќе им бидат овие: со Моето име ќе истеруваат бесови; ќе говорат нови јазици;
18 ќе фаќаат змии и ако Нешто смртомосно испијат, нема да им навреди; на болни ќе полагаат раце и тие ќе оздравувааат.”
Вистина е ова или не?
Јас го знам одговорот, ти шо мислиш, дали ова што Исус го рекол е вистина или не?Сакаш искрен одговор или ?