Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каква врска има ова што си го налупал со педериве и останати, сите тие што бегаат на запад, бегаат за пари,а не за педерите и лезбејките, не знам зошто се трудиш да ја девокусираш темата.
Јас сум во град кој официјално или неофицијално ( не е ни битно) се наога во првите пет во светот по број на педери, ама не сум таму заради педерите и лезбејките, и ако сакаш да знаеш не ми смета што се такви туку ми смета секојдневниоот публицитет што им се дава секој ден. За кој курац...па уште горди биле на тоа,дај немој да ме ебаш. демек ние другите сме глупаци па тие нешто над нас, биле горди.
Јас едно пишав, ти друго си читаш..
Од овие 4 слики, единствена што ми боде очи е втората, ако не сум грешка тоа е детето што беше на геј парадата и тверкаше, за тоа се согласувам дека е мало уште.Моментот кога новиот бран на прогресивци го критикуваат традиционалниот човек,Русија,белите националисти и десницата за индоктринација на деца,а самите го прават ова:
Прегледај го приврзокот 123783
Викам ја дека пополека тој "slippery slope" аргумент полека но сигурно ќе испадне вистинит и ќе доведе до права и еднаквсот за педофили и слично.
И тоа НЕ поради хомосексуалците или истополовите бракови.Туку поради нео либарлизмот и левицата која го труе јадрото на секое општество.
Од најмали нозе ги земаат со нив на паради и му вградуваат сугестии и навивки дека тоа е најнормално. Логично дека детето тоа што го поприма од својот родител или старател, да го смета за нормално.И како после посвојувањето деца од страна на геј индивидуи е безопасно?Од овие 4 слики, единствена што ми боде очи е втората, ако не сум грешка тоа е детето што беше на геј парадата и тверкаше, за тоа се согласувам дека е мало уште.
Што има на другите 3 слики неприфатливо?
Од овие 4 слики, единствена што ми боде очи е втората, ако не сум грешка тоа е детето што беше на геј парадата и тверкаше, за тоа се согласувам дека е мало уште.
Што има на другите 3 слики неприфатливо?
Еве мене моите родители ниту ме носеле на такви паради ниту ми збореле ништо добро за лгбт популацијата па сега ја поддржувам геј популацијата, нивните ставови не допреле до мене очигледно.Од најмали нозе ги земаат со нив на паради и му вградуваат сугестии и навивки дека тоа е најнормално. Логично дека детето тоа што го поприма од својот родител или старател, да го смета за нормално.И како после посвојувањето деца од страна на геј индивидуи е безопасно?
Шо е со болдираново?> што има на другите неприфатливо
Детето не е доволно возрасно да одлучи за својата сексуалност и род-во случај ако некој спомне педофилија
Детето е доволно возрасно да одлучи за својата сексуалност и род-ако станува збор за хомосексаулност и трансџнедер/транс расен,gender fluid или Кин(animal kin/mythical kin etc)
А на оваа слика има нешто погрешно?(ова е протест за сочувување на белата раса и не не е расистички)
Прегледај го приврзокот 123794
Ок, изгуглав, прочитав, гледав видеа, на тој протест нема ништо друго освен расизам. А како шо гледам на видеава, не ќе да е мирен протест секаде исто така..> што има на другите неприфатливо
Детето не е доволно возрасно да одлучи за својата сексуалност и род-во случај ако некој спомне педофилија
Детето е доволно возрасно да одлучи за својата сексуалност и род-ако станува збор за хомосексаулност и трансџнедер/транс расен,gender fluid или Кин(animal kin/mythical kin etc)
А на оваа слика има нешто погрешно?(ова е протест за сочувување на белата раса и не не е расистички)
Прегледај го приврзокот 123794
Со љубов од Полска и Русија.
![]()
Не ми е јасно како уште не разбирате дека светот(барем Европа,Америка) не е хомофобичен,туку ИНДИФЕРЕНТЕН спрема прашањето за хомосексуалците.Просечниот човек има многу повеќе проблеми во животот него да се замара со тоа да тепа педери надвор.Во вашиот свет,секој кој има став дека тоа не е природно или не се сложува со тоа е хомофоб.А тоа дека децата од овие паради имаат помалце омраза од децата израснати во традиционално семејство....Доообар.Еве мене моите родители ниту ме носеле на такви паради ниту ми збореле ништо добро за лгбт популацијата па сега ја поддржувам геј популацијата, нивните ставови не допреле до мене очигледно.
И на паради ПРОТИВ геј бракови стрејт лица земаат мали деца со нив и им вградуваат сугестии и навивки дека не е нормално да има лгбт популација, па затоа и многу деца кои растат во хомофобично семејство сметаат дека не се нормални ако чувствуваат привлечност кон истиот пол, или пак доколку се чувствуваат како транс лице и се плашат да го искажат тоа.
Не гледам некои разлики кај деца израснати од геј пар и деца израснати од стрејт пар, освен поголем број од децата израснати од геј пар ќе имаат повеќе толеранција и помалку предрасуди за луѓето различни од нив, што уствари е позитивна и НОРМАЛНА ствар.
А додека некои деца израснати во стрејт фамилија ќе бидат против секаква различност за да на крај посегнат врз некој што е различен од нив, дали е тоа физички или психички, не е битно.
Секако дека има и некои кои што кога ќе пораснат ќе сфатат дека не е исправно тоа што ги учеле нивните неморлани и хомофобични родители.
Ако си хомофобичен, биди си, не мора да го труеш детето да мрази се живо затоа шо твојот мозок ги мрази.[DOUBLEPOST=1435591701][/DOUBLEPOST]
Шо е со болдираново?
Каков е тој протест за сочувуавње на белата раса? Белата раса пред изумирање е или?[DOUBLEPOST=1435591985][/DOUBLEPOST]
Ок, изгуглав, прочитав, гледав видеа, на тој протест нема ништо друго освен расизам. А како шо гледам на видеава, не ќе да е мирен протест секаде исто така..
Како и да е, ова е оф топик, темава е за геј бракови не за ова.
Еве не знам шо е ако не е хомофоб. Можда хомољуб, who knows.Не ми е јасно како уште не разбирате дека светот(барем Европа,Америка) не е хомофобичен,туку ИНДИФЕРЕНТЕН спрема прашањето за хомосексуалците.Просечниот човек има многу повеќе проблеми во животот него да се замара со тоа да тепа педери надвор.Во вашиот свет,секој кој има став дека тоа не е природно или не се сложува со тоа е хомофоб.А тоа дека децата од овие паради имаат помалце омраза од децата израснати во традиционално семејство....Доообар.
Тоа со болдираното е официјалниот аргумент против педофилијата.Дека дете од 10 години не може со човек од 50 години да биде,поради една работа-детето не е доволно развиено за да знае што прави со сексуалниот живот и затоа може да биде искористено.Како и речиси секој човек,јас се сложувам со ова.Но моментот кога во ЛГБТ заедницата се промовираат помали од 10 годипни деца дека се транс или геј,односно во години во кои по горенаведеното не се зрели доволно за таква одлука,се побива и ова правило и отвара простор за преостанатите хорори.
Иначе најголемиот дел од насилствата на White Pride парадите се кога Антифа се убацуваат од страна и маваат со камења против нив.Проблемот е што постои black pride,lgbt pride,brown pride итн,но кога ќе излезе белец да протестира веднаш е расист.Затоа е и ова поврзано со темата.
Не ми е јасно како уште не разбирате дека светот(барем Европа,Америка) не е хомофобичен,туку ИНДИФЕРЕНТЕН спрема прашањето за хомосексуалците.Просечниот човек има многу повеќе проблеми во животот него да се замара со тоа да тепа педери надвор