Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Од Бака као демек се откажале...За овој Рондон(така ли се викаше да го онадуем) од Зенит као демек ако не успее со Бентеке муабетот, али не ме радуваат овие напаѓачи.Боље нека го форсира Ингс можда дечкото и ке покаже нешто (иако многу сакам да го тролам), отколу да се фрлат пари за гореспоменатите. Дај барем нека земат некој асален ЦБ, Сако да има некој асален партнер а и да не се малтретира Џан на таа позиција!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прашање е дали ќе одат и двајцата?[DOUBLEPOST=1435565797][/DOUBLEPOST]
Од Бака као демек се откажале...За овој Рондон(така ли се викаше да го онадуем) од Зенит као демек ако не успее со Бентеке муабетот, али не ме радуваат овие напаѓачи.Боље нека го форсира Ингс можда дечкото и ке покаже нешто (иако многу сакам да го тролам), отколу да се фрлат пари за гореспоменатите. Дај барем нека земат некој асален ЦБ, Сако да има некој асален партнер а и да не се малтретира Џан на таа позиција!
Не као демек туку Милан си договори услови со Бака на време и сега си преговараат со Севиља за сума. АКо не се договорат, пропаѓа договорот. Јас немам мислење за Бака, искрено.

Во врска со Бентеке, стварно не знам што толку многу запнал за него, жими сфе. Иста ситуација ко лани за Ловрен што го отупе.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Во врска околу тоа шо Брендан ја тупи со Бентеке и нему сличен профил на играч....
Ја мислам дека Брендан свати дека тактиката со Суарез неможе да се пофтори.....ваљда планира нов стил на игра!
Ваљда планира да го напушти legacy стилот на игра pass and move!

Не знам....мои претпоставки кои вртат како на филмска лента и се во исчекување на таму....14 Јули мислам дека беше!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако се реши на такво нешто, голема е веројатноста Бало да остане а Ориги/Ингс да одат на позајмица и да останеме со Бентеке, Бало, Стариџ и еден од овие двајцава.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако се реши на такво нешто, голема е веројатноста Бало да остане а Ориги/Ингс да одат на позајмица и да останеме со Бентеке, Бало, Стариџ и еден од овие двајцава.
Скоро па сигурен сум дека Ингс нема да од на позајмица.
Дури размислувам на варијанта дека Ингс ќе се користи на почетокот на сезоната евентуално ако не пазариме напаѓач.

Балотели....тоа е тешкото прашање.
Стварно не знам како ќе се отараст од него....изглеа и на Газдите им стана јасно дека тој е само лош публицитет за скапи пари.

Ориги...не верувам....како шо е млад ваљда ќе трпи клупа заедно со Ајб и ќе чека своја шанса...а ќе ја има!

Ја повеќе верувам дека Ален ќе го испрати на позајмица него овие двајца.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Скоро па сигурен сум дека Ингс нема да од на позајмица.
Дури размислувам на варијанта дека Ингс ќе се користи на почетокот на сезоната евентуално ако не пазариме напаѓач.

Балотели....тоа е тешкото прашање.
Стварно не знам како ќе се отараст од него....изглеа и на Газдите им стана јасно дека тој е само лош публицитет за скапи пари.

Ориги...не верувам....како шо е млад ваљда ќе трпи клупа заедно со Ајб и ќе чека своја шанса...а ќе ја има!

Ја повеќе верувам дека Ален ќе го испрати на позајмица него овие двајца.
зошто е Бало лош публицитет? Што лошо направи во изминатата година?
На страна тоа што беше флоп, со однесување немаше никаков проблем ни на терен ни вон терен.

Во врска со Ален нит сакам нит мислам дека треба да мрдне од клуб.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
зошто е Бало лош публицитет? Што лошо направи во изминатата година?
На страна тоа што беше флоп, со однесување немаше никаков проблем ни на терен ни вон терен.

Во врска со Ален нит сакам нит мислам дека треба да мрдне од клуб.
Недај боже да направи некој глупост...уште тоа ни фали.

Проблемот е во големите пари а малиот придонес.....тоа боде во очи кај нас.....можам да замислам како им е на соиграчите кога некој се глупира на теренот а зима барем дупло повеќе плата од тебе.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Недај боже да направи некој глупост...уште тоа ни фали.

Проблемот е во големите пари а малиот придонес.....тоа боде во очи кај нас.....можам да замислам како им е на соиграчите кога некој се глупира на теренот а зима барем дупло повеќе плата од тебе.
тоа и ми е муабетот. Нит има направено глупост, нит се глупира на терен а ни вон него. Единствен проблем му е тоа што реализацијата му е 0.5%. Ако остане и го подобри тоа, нема да има проблем.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
тоа и ми е муабетот. Нит има направено глупост, нит се глупира на терен а ни вон него. Единствен проблем му е тоа што реализацијата му е 0.5%. Ако остане и го подобри тоа, нема да има проблем.
Па со оглед на тоа како ги одигра дадените шанси.....за мене и те како се глупира.
Ја да сум не би му дал фудбал...ќе му даам баскет....нека скака там!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па со оглед на тоа како ги одигра дадените шанси.....за мене и те како се глупира.
Ја да сум не би му дал фудбал...ќе му даам баскет....нека скака там!
3-4 утакмици дали одигра на ниво, се сложувам јас со тоа али муабетот ми е за глупирањето.

Ќе видиме, ете Игор пишал на Редс за Борини, дека и Вест Хем испратиле понуда од 8м.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
8 за Борини се премија.....али чисто сумњам....веќе платија скап трансфер Вестхем....не верувам дека можат да си дозволат уште еден таков!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пиша Игор дека Клајн поминал медицински. Официјализација во теков на денов.

Ова „пиша Игор“, мислиш таму работи, му ебам тоа :Д хахахаа

Иначе, се слагам дека се премија 8м фунти за играч што има помалку минути на терен од мене :)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пиша Игор дека Клајн поминал медицински. Официјализација во теков на денов.

Ова „пиша Игор“, мислиш таму работи, му ебам тоа :Д хахахаа

Иначе, се слагам дека се премија 8м фунти за играч што има помалку минути на терен од мене :)

Игор Инсајдер....пффф

Него ова за Лукас....ќе им ебам матер ако сеа го продадат.
Не го продадоа коа можеа да извадат пари....сега..

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Ако Борини се продаде и за 6 мил. ќе биде премија...Сепак Ингс вреди повеќе од Борини нелИ?

Kajgana Shop

На врв Bottom