Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Лелееле како бе овие од Сител можат ова да го даваат???
Не, не се они криви, јас сум ненормална што уште го слушам !

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
tv zora bugarija ,,ivan iscelitel,, svetcki prorok edinstven bozji covek na planetata zemja ................Иван Изцелител от Македонија, предсказва с'битијата. Само по ЗОРА ТВ!
каква зора тв бе бостан!
нели гледаш снимката од Шител ТВ е...

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
MALEEE MALEEEE GUZVA KAJ NASIO MESIJA STRANCI RAZBIRAS MNOGU STRANCI RAZBIRAS AMI TOVA STRANSKI TURIZAM MALEE RASTE TURIZMO I EKONOMIJA MAKEDONSKA GOLEMO BLAGODARNOST DO NASIO MESIJA SO JA POMAGA MAKEDONIJA SE POKLONUVAM

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Во емисијата за паранормалното на оној Полјакот, Иван рече дека имал потпишано специјален договор со една американска телевизија и само за нивните камери можел да изведува телекинеза. :гик:

Член од
22 јуни 2014
Мислења
70
Поени од реакции
46
Во емисијата за паранормалното на оној Полјакот, Иван рече дека имал потпишано специјален договор со една американска телевизија и само за нивните камери можел да изведува телекинеза. :гик:
ако може треба пред сите да може а не да изведува ...(n)

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
SO MISLETE VIE BREEEEEEEEEEEEE IVANCO NAS MESIJA E GOLEM COVEK SO MISLETE VIE EDNI POLJACI LI CE GO NATERAAT DA SI DIGAJE SISINJA ON E PROFESIONALAC SI POTPISUEE DOGOVORI SO SVETCKI TELEVIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RAZBIRAS

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
SO MISLETE VIE BREEEEEEEEEEEEE IVANCO NAS MESIJA E GOLEM COVEK SO MISLETE VIE EDNI POLJACI LI CE GO NATERAAT DA SI DIGAJE SISINJA ON E PROFESIONALAC SI POTPISUEE DOGOVORI SO SVETCKI TELEVIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RAZBIRAS
Ќе падне брука ако му се откине конецот на сред снимање...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
NASH MESIJA, IMAM PROBLEM GOLEM, ZNAM DEKA TI ZNAESH BEZ DA TI KAZHAM, USTVARI SI ZNAEL CELO VREME USHTE PRED DA SAKAM.DA TE PRASHAM BILO SHTO, SHTO DA PRAVAM? TREBA DA DOJDAM KAJ TVOJATA AMBULLANTA?

GORAN, PRENESI MU....

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
NASIO MESIJA SEGA JAVUVAT U AMERIKA SITE AJKULI GI ISTERAL I GI PRATIL U AVSTRALIJA SO MOK KE IMA NASIO MESIJA JA NA SLIKANA PRIKAZAA KAK LEZI U OKEANO U KALIFORNIJA RAZBIRAS BLAZOOOOOOOOOO

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Шо лажеш бе на Закинтос те сликал ебачот...

Kajgana Shop

На врв Bottom