СУГС Јосип Броз -Тито

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Koluk napred nazad skokanje jarec ...od toa nisto nema ??
Опрема само треба да носиш.Ако носиш опрема на часот плус,ако не минус.Три минуса една оценка помалку итн.Така иде оценувањето.

Член од
24 јуни 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Опрема само треба да носиш.Ако носиш опрема на часот плус,ако не минус.Три минуса една оценка помалку итн.Така иде оценувањето.
A koluk napred nazad jarec ?nema takvo neso ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A koluk napred nazad jarec ?nema takvo neso ?
ЈБТ е ова, премногу се хардкор такви работи, некој/а ќе скрши нокт. Ќе ви дадат топки тие што вежбате и ајт создравје.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дека ми кажаа првата година ќе ги мачат децата а после тоа што сакаат ќе прават
Или ти рекол некој што не учел во гимназијата и лошо начул преку други или последниве 2 години се сменило нешто.Повеќе би рекол дека е првото затоа што нема логика само првата година да ве ,мачат' а наредните години да е лабаво.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Починал сменоводителот Такис денес...Бог да го прости.
Ми кажа еден другар, баш денес бил во ЈБТ. Нека почива во мир ама кога ќе тегнеш цигара за цигара и по 6 кафиња само на смена, не можеш да очекуваш длабока старост.

Член од
27 март 2012
Мислења
44
Поени од реакции
14
Biznis mi predava Vesna i bolen bev cela nedela i mi staila edinica vo dnevnik mislejki deka begam od nejzinoto isprasuvanje.Ima nekoj vakvo iskustvo so nea i dali da se bunam kaj nekoj(klasna,direktor) ili e zaludno ?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.346
Поени од реакции
18.440
У нормална земја да,тука ако имаш врски:unsure: Ние киднавме од час и ни стаи кецови на сите сосе тие што беа отсутни цел ден:icon_lol:

D

DAoliHVAR

Гостин
Biznis mi predava Vesna i bolen bev cela nedela i mi staila edinica vo dnevnik mislejki deka begam od nejzinoto isprasuvanje.Ima nekoj vakvo iskustvo so nea i dali da se bunam kaj nekoj(klasna,direktor) ili e zaludno ?
Да се случува кај неа.
објасни и како било, оправдание можда ќе ти бара.
Најверојатно ќе ти дае да одговараш и ќе ти ја поништи оценката

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
какви опинци го загазиле средново....

A

aye

Гостин
Зашто не дозволуваат да ги посетиш професорите ма воопшто во школото да влезеш? Еднаш решив да отидам мислиш бомба ќе внесам внатре на интервју за работа да бев немаше толку да ме распрашуваат и не ме пуштија ми рекоа да чекам до голем или мал одмор, а само што им почна часот.

Член од
14 јануари 2016
Мислења
52
Поени од реакции
17
Ачкоска крај на прво полугодие конечно отиде во пензија. Немате појма која радост беше... :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom