Што се случило со Срна? Цело Скопје ја збори, нешто слушнав и на вести излегло 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш слободно пиши им на весникот( во потпис имаш линк), сигурно нема да те/ве одбијат.Дечки, јас креирав една анкета, се однесува на образованието кое сте го имале во основно, а и сега во средно. Работиме на проект за подобрување на вашето образование, па потребна е ваква анализа, која ќе се трае неколку месеци, за да има подобар увид. Ова не е поврзано со Влада, Министерство и сл., туку е проект на неколку ентузијасти
Ќе ве замолам да одговорите на прашањата што поискрено, ние работиме за вас.
Поздравче
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C95AiW62NXXUvGQ1NT6Qcw%3d%3d
Сестра ми учи во ЈБТ па ми го пиша ова да ти пренесам :
Во Јосип Броз како и во сите други гимназии ќе најдеш секакви деца, има и многу што се дигнати да, ама има и многу присебни деца, ти си го бираш друштвото. Професорите да, бараат многу. Ќе треба да си учиш, ама даваат шанси за поправање. Се зависи кој ќе ти се падне и понатаму што смер ќе избереш, ако се запишеш сега има шанси да ти се падне Коле географија што е најдобар професор по тој предмет.
Се надевам колку толку ќе ти биде од помош.![]()
Да да, читав за Коле викаат легенда бил! Иначе планирам да изберам еден од јазичните смерови ама не се знае, може да ми се смени мислењето за 2 години.. Ама сигурно нема да биде некој од математичкиве пошо сум дрво математика!
И фала за информацииве!![]()
Да да, читав за Коле викаат легенда бил! Иначе планирам да изберам еден од јазичните смерови ама не се знае, може да ми се смени мислењето за 2 години.. Ама сигурно нема да биде некој од математичкиве пошо сум дрво математика!
И фала за информацииве!![]()
Кој и е проблемот на Тамара - историја и постои ли лек за таков психопат !?
3та година сум, 1ва и 2ра ми предаваше даскалот и нормално, никој не се замараше сите деца бевме со 5ки ама годинава од глава ни се одби се` со женава.
Испрашува и ко низ мене да гледа, и кажувам се што има во учебникот и плус некои детали од час и ми става 2ка. Истото го направи со пола клас, само на машките им стави повисоки оценки..
Мора да има некоја тактика за кај нејзе![]()
Дека многу битен предемет е па ако ништо не научи тешко ќе и дојде![]()