Koluk napred nazad skokanje jarec ...od toa nisto nema ??шо сакаш тоа си праиш.На почетокот може ке правите некои загревања ама после не те замараат
Koluk napred nazad skokanje jarec ...od toa nisto nema ??шо сакаш тоа си праиш.На почетокот може ке правите некои загревања ама после не те замараат
Опрема само треба да носиш.Ако носиш опрема на часот плус,ако не минус.Три минуса една оценка помалку итн.Така иде оценувањето.Koluk napred nazad skokanje jarec ...od toa nisto nema ??
A koluk napred nazad jarec ?nema takvo neso ?Опрема само треба да носиш.Ако носиш опрема на часот плус,ако не минус.Три минуса една оценка помалку итн.Така иде оценувањето.
ЈБТ е ова, премногу се хардкор такви работи, некој/а ќе скрши нокт. Ќе ви дадат топки тие што вежбате и ајт создравје.A koluk napred nazad jarec ?nema takvo neso ?
Само одење напред и назад ти треба.A koluk napred nazad jarec ?nema takvo neso ?
Дека ми кажаа првата година ќе ги мачат децата а после тоа што сакаат ќе праватСамо одење напред и назад ти треба.
Или ти рекол некој што не учел во гимназијата и лошо начул преку други или последниве 2 години се сменило нешто.Повеќе би рекол дека е првото затоа што нема логика само првата година да ве ,мачат' а наредните години да е лабаво.Дека ми кажаа првата година ќе ги мачат децата а после тоа што сакаат ќе прават
Ми кажа еден другар, баш денес бил во ЈБТ. Нека почива во мир ама кога ќе тегнеш цигара за цигара и по 6 кафиња само на смена, не можеш да очекуваш длабока старост.Починал сменоводителот Такис денес...Бог да го прости.
Да се случува кај неа.Biznis mi predava Vesna i bolen bev cela nedela i mi staila edinica vo dnevnik mislejki deka begam od nejzinoto isprasuvanje.Ima nekoj vakvo iskustvo so nea i dali da se bunam kaj nekoj(klasna,direktor) ili e zaludno ?