Упс, на овој Панасоник мислевДефинитивно Панасоникот, со 3D слика и со повисока стапка на освежување на сликата, има огромна предност пред Сонито.
http://t-home.mk/mk/107/1442/64/Korisnichki_uredi/Televizori/Panasonic_TX-40CS520.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Упс, на овој Панасоник мислевДефинитивно Панасоникот, со 3D слика и со повисока стапка на освежување на сликата, има огромна предност пред Сонито.
Упс, на овој Панасоник мислев
http://t-home.mk/mk/107/1442/64/Korisnichki_uredi/Televizori/Panasonic_TX-40CS520.html
не ми треба 3д слика, значи тој првиот панасоник го бришемеОстанува подобар првиот Панасоник што го спомна - TX-40CS520 - доаѓа и со повисока стапка на освежување на сликата во споредба со другиот модел, а истовремено доаѓа и со 3D слика, што го прави многу пати подобар избор во споредба со овој вториов модел.
не ми треба 3д слика, значи тој првиот панасоник го бришеме
грешен ти е линкот односно хипертекстот
значи го споредуеме панасоникот без 3д, cs520 со сонито
Знаеш, ова ме изненади кога го прочитав. Ако имам макств ќе можам да снимам било што од програмата?бидејќи е полесен и нуди снимање на надворешен хард диск преку USB меморија, изненадувачки
Moze da se snima samo na signalot preku antena\kablovska. Na uredite povrzani preku hdmi/skart nema opcija za snimanjeЗнаеш, ова ме изненади кога го прочитав. Ако имам макств ќе можам да снимам било што од програмата?
Ова ми се коси со тоа што т хоум ја имаат блокирано усб портата на нивните рисивери поради авторски права.
Фала за информацијата. Имаш некој телевизориве?Moze da se snima samo na signalot preku antena\kablovska. Na uredite povrzani preku hdmi/skart nema opcija za snimanje
Здраво дечки.
Планирам да купувам ТВ, меѓутоа не сум во тек со моделите и брендовите, па ми треба совет/препорака.
Сакам да биде 40/42" со буџет до 500EUR. Најчесто гледам спорт или филмови, не ми е многу битно 3D, и колку ќе биде "паметен". Сакам само да си гледам спорт и филмчиња од УСБ/ХД со квалитетна слика.
Секој совет и препорака се добредојдени, фала ви.![]()
42LB730V
Најтопла препорака од мене
Одлична препорака, ама поскапа е за повеќе од 100 евра од границата поставена од купувачот - 500 евра.
Во саботата во Техномаркет го даваа за 31500 сосе шатор, крпа, столче за плажа и чадор. Малку штета што јас го зедов од Нептун 4000 поскапо, али јбг.