Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не верувам Фирмино да не кошта повеќе од 20 милиони фунти. И без да го продадеме Стерлинг, мислам дека можеме да го купиме Фирмино. Верувам дека Брендан наредна сезона ќе користи или 4-3-3 (поретко), 4-2-3-1, или 4-4-2 дијамант. Така да, наместо да купуваме нов деструктивец, ќе купиме еден офанзивен везен кој би ни користел во 4-2-3-1, или во дијамантот. Пошто за таа "двојка" во средниот ред, имаме играчи кои би играле во изобилие: Хендо, Џан (како прв избор за мене), Милнер, Лукас, Ален. Тоа се 5 играчи за 2 позиции. Додека пак во офанзива би ги имале Стерлинг, Кутињо, Фирмино, Лалана, Ајб, Маркец.

Мене никогаш не ми било јасно во каква релација се Донев и Редхед. Едно време чудно ми беше и за Пеџа и коп, ама мислам оти сфатив за нив. :icon_mrgr:

Мене никогаш не ми било јасно во каква релација се Донев и Редхед. Едно време чудно ми беше и за Пеџа и коп, ама мислам оти сфатив за нив. :icon_mrgr:
А тоа што јас сум братучед на братучед ти и ти си братучед на братучед ми, а?

--------Staridz---------
Kutinjo--Firmino--Milner
----Henderson----Can----

Не изгледа така лошо

--------Staridz---------
Kutinjo--Firmino--Milner
----Henderson----Can----

Не изгледа така лошо

батали го стариџ, треба некој стабилен центарфор а не некој што не може да изигра две утакмици по ред. да се продадат балотели, ламберт и борини и со тие пари да се земе некој добар. Стариџ може како замена да влага чат пат.

Ајде ајде, тргна работава :vozbud::vozbud::vozbud:

CIN3Hl7XAAAXTB_.jpg

Само се надевам дека нема да стапи во сила поговорката: " Није сваки Бразилац мајстор фудбала." :D

Топ трансфер :vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1435098600][/DOUBLEPOST]Марк мај вордс. Мислам дека во доста утакмици ќе играме со Фирмињо како лажна 9ка.

А тоа што јас сум братучед на братучед ти и ти си братучед на братучед ми, а?
Toa e врв на relationship. :D

Иначе Фирмино може да биде супер трансфер, само искрено (имав пишано и кај во фан клуб) 30м фунти се премногу за него. За тие пари може да се донесе многу подобар фудбалер. :)

Toa e врв на relationship. :D

Иначе Фирмино може да биде супер трансфер, само искрено (имав пишано и кај во фан клуб) 30м фунти се премногу за него. За тие пари може да се донесе многу подобар фудбалер. :)

некој како лук шо? бразилец е, бар не е британче има потенцијал да го биде па да го шитнеме у реал за 70 за 2-3 сезони.

Како што претпоставува.....Стерлинг ќе се продаде кога ќе најдеме замена за него.
Фирмињо е комплетиран, тоа значи дека е отворен патот за Стерлинг во Сити.

Прашањето сега е што ќе игра Фирмињо....
9ка (лажна,мажна сеедно)
Она што Кутињо го игра на Левата страна,Фирмињо да го игра на Десната во формација 4-3-3
Полушпиц, позади Стариџ или евентуален нов напаѓач....каде Кутињо ќе биде на врвот на Дијамантот во 4-4-2 формација

Прашања многу.....нека замараат почесто со шпекулации да не тупкам до првата пријателска! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom