- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Лалана е 18Значи ќе биде измеѓу Лалана(25) и Керол (35).
Лалана е 18Значи ќе биде измеѓу Лалана(25) и Керол (35).
на менаџерЛалана е 18
А тоа што јас сум братучед на братучед ти и ти си братучед на братучед ми, а?Мене никогаш не ми било јасно во каква релација се Донев и Редхед. Едно време чудно ми беше и за Пеџа и коп, ама мислам оти сфатив за нив.
батали го стариџ, треба некој стабилен центарфор а не некој што не може да изигра две утакмици по ред. да се продадат балотели, ламберт и борини и со тие пари да се земе некој добар. Стариџ може како замена да влага чат пат.--------Staridz---------
Kutinjo--Firmino--Milner
----Henderson----Can----
Не изгледа така лошо
абе... фунтата е многу појака од еврото моментално затоа искачаат вакви цени во евраIzgor be decki 40m euro... Kako i da e cestitki nov srednjak pu mislev strajker e...
http://www.bbc.com/sport/0/football/33250535
Ipak masivna suma e .абе... фунтата е многу појака од еврото моментално затоа искачаат вакви цени во евра
Toa e врв на relationship.А тоа што јас сум братучед на братучед ти и ти си братучед на братучед ми, а?
некој како лук шо? бразилец е, бар не е британче има потенцијал да го биде па да го шитнеме у реал за 70 за 2-3 сезони.Toa e врв на relationship.
Иначе Фирмино може да биде супер трансфер, само искрено (имав пишано и кај во фан клуб) 30м фунти се премногу за него. За тие пари може да се донесе многу подобар фудбалер.