Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не верувам Фирмино да не кошта повеќе од 20 милиони фунти. И без да го продадеме Стерлинг, мислам дека можеме да го купиме Фирмино. Верувам дека Брендан наредна сезона ќе користи или 4-3-3 (поретко), 4-2-3-1, или 4-4-2 дијамант. Така да, наместо да купуваме нов деструктивец, ќе купиме еден офанзивен везен кој би ни користел во 4-2-3-1, или во дијамантот. Пошто за таа "двојка" во средниот ред, имаме играчи кои би играле во изобилие: Хендо, Џан (како прв избор за мене), Милнер, Лукас, Ален. Тоа се 5 играчи за 2 позиции. Додека пак во офанзива би ги имале Стерлинг, Кутињо, Фирмино, Лалана, Ајб, Маркец.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.012
Мене никогаш не ми било јасно во каква релација се Донев и Редхед. Едно време чудно ми беше и за Пеџа и коп, ама мислам оти сфатив за нив. :icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене никогаш не ми било јасно во каква релација се Донев и Редхед. Едно време чудно ми беше и за Пеџа и коп, ама мислам оти сфатив за нив. :icon_mrgr:
А тоа што јас сум братучед на братучед ти и ти си братучед на братучед ми, а?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.185
--------Staridz---------
Kutinjo--Firmino--Milner
----Henderson----Can----

Не изгледа така лошо

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.962
--------Staridz---------
Kutinjo--Firmino--Milner
----Henderson----Can----

Не изгледа така лошо
батали го стариџ, треба некој стабилен центарфор а не некој што не може да изигра две утакмици по ред. да се продадат балотели, ламберт и борини и со тие пари да се земе некој добар. Стариџ може како замена да влага чат пат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Само се надевам дека нема да стапи во сила поговорката: " Није сваки Бразилац мајстор фудбала." :D

Топ трансфер :vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1435098600][/DOUBLEPOST]Марк мај вордс. Мислам дека во доста утакмици ќе играме со Фирмињо како лажна 9ка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.012
А тоа што јас сум братучед на братучед ти и ти си братучед на братучед ми, а?
Toa e врв на relationship. :D

Иначе Фирмино може да биде супер трансфер, само искрено (имав пишано и кај во фан клуб) 30м фунти се премногу за него. За тие пари може да се донесе многу подобар фудбалер. :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.962
Toa e врв на relationship. :D

Иначе Фирмино може да биде супер трансфер, само искрено (имав пишано и кај во фан клуб) 30м фунти се премногу за него. За тие пари може да се донесе многу подобар фудбалер. :)
некој како лук шо? бразилец е, бар не е британче има потенцијал да го биде па да го шитнеме у реал за 70 за 2-3 сезони.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Како што претпоставува.....Стерлинг ќе се продаде кога ќе најдеме замена за него.
Фирмињо е комплетиран, тоа значи дека е отворен патот за Стерлинг во Сити.

Прашањето сега е што ќе игра Фирмињо....
9ка (лажна,мажна сеедно)
Она што Кутињо го игра на Левата страна,Фирмињо да го игра на Десната во формација 4-3-3
Полушпиц, позади Стариџ или евентуален нов напаѓач....каде Кутињо ќе биде на врвот на Дијамантот во 4-4-2 формација

Прашања многу.....нека замараат почесто со шпекулации да не тупкам до првата пријателска! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom