- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.546
- Поени од реакции
- 2.416
Во недостиг на шпекулации поинтересно е вакa...Отековте со Отаменди. Мене ми изгледа дека ќе биде Мангала втори дел.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во недостиг на шпекулации поинтересно е вакa...Отековте со Отаменди. Мене ми изгледа дека ќе биде Мангала втори дел.
Ќе имаат тројца Де Геа, Иско и КарвахалАко го продадат Рамос тогаш Реал ќе остане само со двајца шпанци. Иско и Карвахал. Затоа не верувам дека ќе го пуштат така лесно, а и легенда им е.
А зошто нема за напаѓач? :O Што уште очекуваме од РВП?Да беееее ете зашто уствари нема шпекулации за десен бек![]()
Под камен да не беше прошливе 2-3 недели? Ако нема(ше) за напаѓач шпекулации не знам за што има. Лаказете, Бензема, Мартинез, Кејн, Кавани, овој оној... Нани утре ќе потпише за Фенербахче, има пред 2 страни.А зошто нема за напаѓач? :O Што уште очекуваме од РВП?Или ќе го враќаат Чича? А со Нани шо бидна?
![]()
Значи не може еден твој коментар да помине без малку доза сарказам. Не сум ја отворил темата подолго време па поставив прашање, не можам 10 страни да ги читам сите постови што биле претходно. Ако сакаш одговори ако не не мораш. И никој да не одговореше немаше да ми биде криво и онака на фб излегуваат информации и без да ги барам, мислев овде ќе има нешто подетално.Под камен да не беше прошливе 2-3 недели? Ако нема(ше) за напаѓач шпекулации не знам за што има. Лаказете, Бензема, Мартинез, Кејн, Кавани, овој оној... Нани утре ќе потпише за Фенербахче, има пред 2 страни.
Не е можно колку е досаден периодов.![]()
Па има подетално, затоа се десет страни. Сѐ што е вредно е тука постирано од луѓево и исклучено е гол. Ком и метро/фејл контаминирањето, не знам што ти пречи. Читаш десет страни од фан клуб, не од книга на Стивен Хокинг па тешко да е.Значи не може еден твој коментар да помине без малку доза сарказам. Не сум ја отворил темата подолго време па поставив прашање, не можам 10 страни да ги читам сите постови што биле претходно. Ако сакаш одговори ако не не мораш. И никој да не одговореше немаше да ми биде криво и онака на фб излегуваат информации и без да ги барам, мислев овде ќе има нешто подетално.
Че ти пишам ако отварам.Oтвори тема за Вимболдон ако ти е досадно.![]()
Играч што е избркан од Порто, што играше 1 сезона у бразилска лига за да остане у кондиција пред да се префрли у Валенсија каде одигра супер сезона. За него е боље да платиш 50 милиони отколку за класа штопер како Серхио Рамос. Тука добиваш и лидер на екипата, нешто што ви фали.Негде на фб видов шпекулација дека имало понуда 30 мил.+Де геа за Рамос што не вервам дека е точно. Ако е точно, тоа иде одприлика 60 мил. за 29 годишен играч кој досега има 19 црвени картони. Лош потег. Поарно е да дадат 50 мил. за Отаменди.
Ок тоа ама муабетот е дека големи се шансите Рамос да го користи интересот за побогат договор.Играч што е избркан од Порто, што играше 1 сезона у бразилска лига за да остане у кондиција пред да се префрли у Валенсија каде одигра супер сезона. За него е боље да платиш 50 милиони отколку за класа штопер како Серхио Рамос. Тука добиваш и лидер на екипата, нешто што ви фали.
И така Де Геа е пред трансфер у Реал, а боље варијанта уз тој трансфер да им земеш нешто на Реал од Рамос нема. Добро, Кристијано.