Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
За Салах директно разговарале Тихо и Абрамович според некои шпекулации и се договориле,позајмница и одма 2 милиони и после тоа право на откуп од 23 милиони.

Хммм...
ПОЗАЈМИЦА БЕ ПОЗАЈМИЦА
ПО ЗАЈ МИ ЦА
ПОЗАЈМИЦААААААААААААААААА

јебала те позајмница да те јебе!

:D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ПОЗАЈМИЦА БЕ ПОЗАЈМИЦА
ПО ЗАЈ МИ ЦА
ПОЗАЈМИЦААААААААААААААААА

јебала те позајмница да те јебе!

:D

позајмНица бе за твој инает,да ти ги јаде комшика ти румените образи :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ондак моеш и @Ѓорче 1932 да го викаш - И он ебе :))

оди купи некое поголемо пешкирче за ова лето,да не капе на тепихот,ќе те караат грците :D

Салах му рекол ДА на Интер.готово,ќе се венчаат

Уште еден бек,ајмо сада по Фелипе Луис бог га јебо

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
Ако го земе Галијани Витсел за 10 милиона поевтино од сумата што ја понуди за овој че идем да го гледам како ја пее песмава плус нека пее и сторија ди ун гранд аморе и ќе имам голема насмевка на лицето!!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
"Целта ги оправдува средствата"

Мене ми е небитно колку пари сме платиле, дури и да е грабеж трансфер ако догодина се пласираме во ЛШ ќе се исплати. Ако не успееме да да завршиме минимум 3 место а сме фрлиле многу пари тогаш можеме да правиме муабет за нерационално трошење.

Скап бил. Па буу хуу, видовме со 10 мил какви профили на играчи купувавме - Скелотовци и Кузмановичи. Бапни го најголемиот дел од буџетот на играч кој тренерот смета дека му е клучен за замислата а не 3та или 4та опција. Немаме левериџ за да примамиме квалитетни играчи бидеќи не играме во ЛШ/ЛЕ па единствено што ни останува е да преплаќаме играчи.

Јас не го знам играчов, ниту било кој од новите кои сме ги купиле или ги бркаме (освен Салах) така да немам никакви очекувања ниту се потресувам. Ќе судам кога ќе почне лигата.

И за Милан сметам дека нема да седат со скрстени раце, без разлика што до сега им избегаа сите таргети. Не се Џенова ебате.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Прикаските дека Кондогбија коштал 40м се зборови на Галијани откако пропадна неговиот обид да го донесе во Милан, можеме да кажеме дека човекот бараше некакво алиби после фијаското...

Пред некој ден ДиМарзио пишуваше еве и денеска Газета потврди:

Кондогбија ќе го чини Интер 30М, + 5М бонуси, пари кои ќе бидат исплатени на Монако на 3 рати, а играчот ќе зима плата од 3.5м + бонуси од кои 500.000 евра во ситуација Интер следната година да стане шампион на Италија.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Лапај си го Мелооооо :tapp::tapp::tapp:
Абе не бива више екипа од Интер и тоа е!Таман мислев го одврзаа кесето,се заозбилија малку - они одма Мело го земаат ...Абе да исцркаат сите од Тохир па надоле:mad:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ќе се изнаигра... може за 3та или 4та опција ако цел тим се повреди.

Или може за во случај на тепачка да имаме грб. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Ќе се изнаигра... може за 3та или 4та опција ако цел тим се повреди.

Или може за во случај на тепачка да имаме грб. :D
Па ако е така шо кур го продаваат оби или здраве?Ако е за 3-4 опција они си се таман.Абе не џабе скептицизмот и неверувањето преовладувааа кај мене и покрај тоа што скап играч купија после кузнае колку време.Гарант на грб на ковачич или икарди ке падне и тој трансфер!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Не знам зошто го земаат ама сигурно нема да биде првотимец. За Оби се согласувам, дури и Кузманович врши работа за 3 опција или за куп на Италија.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Да не има некој распоред со пријателски за претсезонава? Ми кинат нерви кога ги гледам, ама јебига, досадно е без нив :icon_lol:. Почнуваат со подготовки негде за 10тина дена, а имаат и некоја турнеја у Кина и јаки утакмици таму мислам со Реал, Милан ама не знам точно дати .... Така да ако некој налета на некаков распоред нека постира :)

Kajgana Shop

На врв Bottom