Uefa Under-21 Championship Czech Republic 2015 (17.06 - 30.06)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои ЕП?

• Вкупно гласачи
    31
  • Гласањето е завршено на .
Англичаниве немаат поим. Преценети се во секоја можна категорија.

овај судијата не гледа , каков пенал не суди , онај швеганецо како го млатна по нога ингс

Погрбав играч од Германецот Шулц не сум видол..Како банана е.:confused:

Serie A > Premier League

Абе дека Лофтус Чик касно влезе, затоа вака..

Полуфинале:
Шведска - Данска и Германија - Португалија

Штета, баш сакав двете најдобри репрезентации Германија и Португалија да играат во финалето ама ништо од тоа.

Serie A > Premier League

Шведска мртвапремиер лига > Сериа А.

Убеден сум дека Португалциве намерно им го пуштија голот на мртвиве Швеѓани. Не ми се верува дека тие ќе играат полуфинале, а не Италија. Напад е нешто непознато за нив. Кога израмнија стоеја на своја половина сите играчи и чекаа да нападнат Португалците. Овие пак се додаваа и чекаа времето да помине. Очај.

Се надевам дека скандинавските мртовци нема да освојат, ниту пак ѓупците португалски. Германија убер алес или алез или залез.

ауу сеуште нема видео али Шведска со Португалија како што читам и гледам кратко видео стоеле последните минути кога изедначиле Шведска..катастрофа али тоа е си ја наместија и двете одат..штета за Италија знаев дека денес ќе тепаат кажа и Баџо дека ако играат како последната ќе ги тепаат Англија али за џабе..

Па добро, логично ми е да им пуштат бод на Швеѓаните.
При евентуално финале, на Португалија многу поголем проблем би им биле Италија отколку Шведска.

Леле стварно. Намерно изблокира циганот и точно пресмета како да ја намести ногата за да влезе топката во гол во 90та минута. Уа Уефа местачи едни!

Леле стварно. Намерно изблокира циганот и точно пресмета како да ја намести ногата за да влезе топката во гол во 90та минута. Уа Уефа местачи едни!

Ми крварат очиве од обидов за сарказам. Не конкретно за голот, Португалија играше маалски фудбал цело второ полувреме. Прашање на време беше кога ќе падне ваков безвезен гол.

Тоа е. Жабариве друг пат да не губат од 1-0 водство и играч повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom