Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.229
Поени од реакции
46.536
:pos::pos::pos:
Пер дај бе.
edniot free e, drugiot isto moze na pozajmica ili mala para ...
Pato prerano mislam deka e otpisan, Tijago Silva na primer pred da ide u Milan igrase vo porto i dinamo moskva, go izbrkaa ko partal, imase i seriozna povreda pa glej posle vtoroto vrakanje vo Evropa sto stana od nego. |

Moze zvuci smesno za Pato, ali ja veruvam deka od deckovo moze seuste da bidne nesto vo fudbalskiov svet.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.123
edniot free e, drugiot isto moze na pozajmica ili mala para ...
Pato prerano mislam deka e otpisan, Tijago Silva na primer pred da ide u Milan igrase vo porto i dinamo moskva, go izbrkaa ko partal, imase i seriozna povreda pa glej posle vtoroto vrakanje vo Evropa sto stana od nego. |

Moze zvuci smesno za Pato, ali ja veruvam deka od deckovo moze seuste da bidne nesto vo fudbalskiov svet.
Не знам на која основа се надеваш на тоа. Прво, повредите. Цел живот е повреден. Чим Милан со нивниот најдобар лекарски тим што е во Серија А, а и пошироко, не успеа да го среди, кај нас сигурно нема магично да се оправи. Второ, Бразилец е, со 300 бубачки у главата. Трето, шо може да бидне? Да ја ебе едино ќерка му на Тохир, ништо повеќе. Чичарито реално врска нема од фудбал али јас многу го почитувам затоа што е многу благодарен играч, голем работник на теренот и увек дава 110% од себе. Ама реално он не е за тим ко Интер, зш нема да се снајде, 100% сум убеден во тоа. Чичарито е за во шампионски тим, како Реал на пример, каде е опкружен со играчи што знаат да играат. Интер моментално не е шампионски тим и затоа јас не сум за негово носење. Мада ако не планираат нешто поасално, нека дојде.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Што е најинтересно, овие сеуште не се откажуват и од Имбула... еве сега само штп излегоа шпекулации дека Аусулио контактирал со Марсеј за да го комплетира и тој трансфер...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Може да биде од него нешто во фудбалскиот свет, може место ќерките на сопствениците да почне да ги плеска и самите сопственици.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.229
Поени од реакции
46.536
Не знам на која основа се надеваш на тоа. Прво, повредите. Цел живот е повреден. Чим Милан со нивниот најдобар лекарски тим што е во Серија А, а и пошироко, не успеа да го среди, кај нас сигурно нема магично да се оправи. Второ, Бразилец е, со 300 бубачки у главата. Трето, шо може да бидне? Да ја ебе едино ќерка му на Тохир, ништо повеќе. Чичарито реално врска нема од фудбал али јас многу го почитувам затоа што е многу благодарен играч, голем работник на теренот и увек дава 110% од себе. Ама реално он не е за тим ко Интер, зш нема да се снајде, 100% сум убеден во тоа. Чичарито е за во шампионски тим, како Реал на пример, каде е опкружен со играчи што знаат да играат. Интер моментално не е шампионски тим и затоа јас не сум за негово носење. Мада ако не планираат нешто поасално, нека дојде.
diskutabilno e toa so povredite, eve i el sharavi slicen problem ima ...
Snajder, Mota, toa bea sve igraci koi vazea za injury prone ama Mur go najde praviot balans za niv i koga bese najpotrebno, bea starteri.
Mislam deka vo Brazil go nema ovoj problem Pato, bar kolku sto sledam cat pat.

Chicharito za rotacija bi bil dovedenm, ne zaboravaj deka tuka e i Shakiri, taka da Jovetic bi bil starter, pozadi nego Shaq i primer eden od Salah ili Kvardado i toa e toa, ostanatoto od klupa, Palasio, Chicha, eventualno nekoj tret.

Kako i da e mislam deka moze mnogu lesno da se pokrie Ikardi, vo situacija da zamine, ne e takov profil na igrac, profil na igrac koj i onaka mnogu tesko prosperira vo Inter, za da kazes deka tesko moze da se pokrie, skoro i nevozmozno da e toa.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Искрено врска немам за Кондогбија и каков играч е,се додека не се заангажираат и да ги сменат бекојте јас нема да имам никакви надежи..и зошто ги купуваат овие ѓупците од Франција?..за да се вртат на средина како балерини?..по страните кој ќе отвора?..ниту пак универзалци имаме во нападот...сепак треба и уште едно крило и плус замена а не вие само Шаќири го сметате и никој друг...уште 5 играчи треба минимум за да се покријат дупките колку толку

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.229
Поени од реакции
46.536
Може да биде од него нешто во фудбалскиот свет, може место ќерките на сопствениците да почне да ги плеска и самите сопственици.
Abe vidi, isto vaka i Tijago Silva bese otpisan, pogotovo posle edna mnogu nezgodna povreda, covekot ni vo Dinamo Moskva ne mozel da se nametne ama ete, denes e eden od najdobrite...

Da otpises igrac celosno koj ima 25 godini e glupo vo sekoj slucaj sea kako i da ja vrtime.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да да, Тијаго Силва дури планирал да прекине со фудбал откако го избркале од Порто у Русија па таму закачил некоја болест, арно ама мајка му го убедила да продужи и се вратил у Бразил а од таму у Милан... останатото го знаете.

Иначе, можно е да го откажат Имбула а да земат некој мртов везњак како Мота или Мело.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Abe vidi, isto vaka i Tijago Silva bese otpisan, pogotovo posle edna mnogu nezgodna povreda, covekot ni vo Dinamo Moskva ne mozel da se nametne ama ete, denes e eden od najdobrite...

Da otpises igrac celosno koj ima 25 godini e glupo vo sekoj slucaj sea kako i da ja vrtime.
Секогаш постојат шанси, не само за Пато, за милион други фудбалери. Силва успеал, повеќето не успеале... Како и да ја вртиш на Пато не може да се ослони екипа која сака успех, да продадеш првотимец и да сакаш да го замени фудбалер кој некогаш бил талент? А ако го земат како замена да дреме на клупа, тогаш па никако нема да може да биде нешто од него.

Тој би требал да се врати во Европа, да игра во екипа која не е под притисок, така и тој нема да биде под притисок и да има загарантирано место во прв тим, да биде толериран. Така можеби ќе испадне солиден фудбалер од него.

Трансфер во Интер според мене е погрешен и за него и за клубот.

Но, чуда се случуваат, ако сакате да се надевате само на чуда, тогаш во ред...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Патос никој не го сместува во прва постава,туку како замена на Јојо.Ова во случај да си замине Икарди.По некоја случајност.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе без пари да се земе Пато и нема да биде лошо, за 2ра солуција у напад што не значи дека ќе биде тешка резерва, може постепено да се врати у врвна форма. Башка и не е некој што праи проблеми внатре во клубот и на терен, тип на играч како Мвила, Освалдо и слични. Само што сака да јебе кеве по управи тоа нема врска, пошто кај нас у клуб нема жени, т.е има на Морати жена му и сестра му ама тие ни куче не ги лае. Ни со стап не би ги допрел.

Ако не го бива, секогаш ќе се најде некој бразилски клуб што ќе фрли некој милион. Ние за оној Бота што изигра 5 утакмици у Италија овие 2 години успеавме да извадиме 3 милиони а не па за Пато. Нека пробаат што кур.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Патос никој не го сместува во прва постава,туку како замена на Јојо.Ова во случај да си замине Икарди.По некоја случајност.
И потоа прочитај од третата реченица надолу. Го имам и тоа сценарио обработено. :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.229
Поени од реакции
46.536
Ја развлековме ептен, а до пред ден не се замарав што и како се дешава на трансфер полето, ама денес односно вчера ме изненадија, баш пред некој ден пишав тука дека до некаде средина на јули би требало да се дефинира цел тим а трансфер маркетот не е официјално отворен а они како што гледам сега го договорија своето прво засилување, и тоа какво. :)

Почетоков на трансфер летово е одличен, и повеќе од одличен, само нека продолжат таму каде што застанаа, ја се изјаснив веќе, само Кова да не си иде, Икарди веќе очигледно е дека би го прежалил, ама хрватов тешко.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И потоа прочитај од третата реченица надолу. Го имам и тоа сценарио обработено. :)
абе во ред,ама ипак нема 30 години,туку 25 и сеуште телото му поднесува притисок.Може ќе го опраат нашите доктори.Интер не плаќа ништо на ниту еден клуб, не губи ништо.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.243
Поени од реакции
13.170
Ај пошто јас сум најверојатно глуп некој да ми објасни како носењето на овој нигеров за 35 милиона е екстра дил со тоа што парите би ги дале со продажба на Икарди (најдобриот стрелец во серија а лани на свои 22 години) за сума од 30 - 40 милиони евра?Абе цел свет ке ни се смее бе!Тоа само македонче може да го оправда,и тоа некое си стручњаче од рангот на тоа што го оцени Бербатов како неподобен за трансфер во вардар за џабе пари пред 10-15тина години

Kajgana Shop

На врв Bottom