Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со wi-fi, и кога е исклучен во battery history го покажува како always on. Покажува како никога да не ни бил исклучен. Некој да не знае што е проблемот?

Имам проблем со wi-fi, и кога е исклучен во battery history го покажува како always on. Покажува како никога да не ни бил исклучен. Некој да не знае што е проблемот?
Исклучи ,,Always Allow Scanning,, во вифи сетингот

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

На лолипоп си претпоставувам?

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Да да..го ставив на Extreme power saving, го вратив пак во нормала и сега е ОК. Веќе не покажува дека е always on. Ќе видиме до кога :)

Е, ова е невозможно. Знае ли некој, од каде никна ограничувањево: Application are installed from unknown sources can not continue to work. Please download the app only from googlePlaystore. ??? Инсталирав апликација и при отварање го даде ова, ме пренасочи на Playstore и таму дава опција Open??? И од таму да ја отворам истово се случува.

Апликација за учење јапонски како Duo lingo? Таква баш ми треба по тој метод.

Е, ова е невозможно. Знае ли некој, од каде никна ограничувањево: Application are installed from unknown sources can not continue to work. Please download the app only from googlePlaystore. ??? Инсталирав апликација и при отварање го даде ова, ме пренасочи на Playstore и таму дава опција Open??? И од таму да ја отворам истово се случува.
Ај види овде: https://support.google.com/accounts/answer/2812853?hl=en

Sent from my G7 using Tapatalk

Џабе, наместено е да може да се инсталираат, да нема верификација и сл. Реинстал на Плејстор и сега е ок. Само што имав проблем да ја пикнам како систем апликација. Сега е во ред.

Sent from my D2005 using Tapatalk

kelow :)
имам htc desire 816 и сакам да го рутирам ама има проблем , го отлучив бутлоадеро ама кај мене мобилнио ѕ-off и тоа мимпрај кочница во работата неладе читав дека не сум можел да го рутирам ако е с-офф , па кажете како можам да го препрам тоа или како можам да го рутирам тоа , барав на интернет за furewater ама слабо нема никаде , и сега чаре ? помагајте ако знај некок :)

Некој што користел Samsung Galaxy Tab 4 7.0, општо мислење за таблетот ? Вреди за 110 USD (се надевам) :) ?

Imam problem samo so ovoj forum. Imeno koga ke otvoram nekoja strana, ke pročitam i koga ke sakam da se vratam nazad preku kopčeto-strelka, ne reagira. Moram da odam povtorno ili na novi postovi ili na forumi. Ova mi se slučuva samo na kajgana, a na site drugi forumi nemam problem. Koristam isklučivo desktop verzija na strani.

Htc 310

Imam problem samo so ovoj forum. Imeno koga ke otvoram nekoja strana, ke pročitam i koga ke sakam da se vratam nazad preku kopčeto-strelka, ne reagira. Moram da odam povtorno ili na novi postovi ili na forumi. Ova mi se slučuva samo na kajgana, a na site drugi forumi nemam problem. Koristam isklučivo desktop verzija na strani.

Htc 310
Па пробај со друг браусер, или инсталирај тапаток.

Sent from my G7 using Tapatalk

Htc 310
Мене истото на ајфон преку сафарито ми прави

Две прашања:
1. Дали знаете дали веб-сајт е секогаш во тек со најновата верзија на стан за Android?
2. Дали Преземете ја стан на OMNETIC е безбедно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom