- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Имам проблем со wi-fi, и кога е исклучен во battery history го покажува како always on. Покажува како никога да не ни бил исклучен. Некој да не знае што е проблемот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исклучи ,,Always Allow Scanning,, во вифи сетинготИмам проблем со wi-fi, и кога е исклучен во battery history го покажува како always on. Покажува како никога да не ни бил исклучен. Некој да не знае што е проблемот?
Исклучено е и пак исто. Само кога ќе го ставам на Power saver, тогаш покажува во battery usage дека е off.Исклучи ,,Always Allow Scanning,, во вифи сетингот
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
На лолипоп си претпоставувам?Исклучено е и пак исто. Само кога ќе го ставам на Power saver, тогаш покажува во battery usage дека е off.
Да да..го ставив на Extreme power saving, го вратив пак во нормала и сега е ОК. Веќе не покажува дека е always on. Ќе видиме до когаНа лолипоп си претпоставувам?
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Ај види овде: https://support.google.com/accounts/answer/2812853?hl=enЕ, ова е невозможно. Знае ли некој, од каде никна ограничувањево: Application are installed from unknown sources can not continue to work. Please download the app only from googlePlaystore. ??? Инсталирав апликација и при отварање го даде ова, ме пренасочи на Playstore и таму дава опција Open??? И од таму да ја отворам истово се случува.
Џабе, наместено е да може да се инсталираат, да нема верификација и сл. Реинстал на Плејстор и сега е ок. Само што имав проблем да ја пикнам како систем апликација. Сега е во ред.Ај види овде: https://support.google.com/accounts/answer/2812853?hl=en
Sent from my G7 using Tapatalk
Па пробај со друг браусер, или инсталирај тапаток.Imam problem samo so ovoj forum. Imeno koga ke otvoram nekoja strana, ke pročitam i koga ke sakam da se vratam nazad preku kopčeto-strelka, ne reagira. Moram da odam povtorno ili na novi postovi ili na forumi. Ova mi se slučuva samo na kajgana, a na site drugi forumi nemam problem. Koristam isklučivo desktop verzija na strani.
Htc 310
Мене истото на ајфон преку сафарито ми правиImam problem samo so ovoj forum. Imeno koga ke otvoram nekoja strana, ke pročitam i koga ke sakam da se vratam nazad preku kopčeto-strelka, ne reagira. Moram da odam povtorno ili na novi postovi ili na forumi. Ova mi se slučuva samo na kajgana, a na site drugi forumi nemam problem. Koristam isklučivo desktop verzija na strani.
Htc 310