Kiko Vrsnik Masina (nov.pocetok)

Ко ќе ги глеаш истиве видеа после 10 години што си се снимал кај шо играш ко дунда, ќе си ја чукаш главата ама касно ќе е :)
Izvini brat ja ne sam od tie tipovi koji ke cukat glava ili bilo sto da pravat ja sam od onije tipovi koi s trudat da napravat nesto u zivot a ne sam kako vas da sedu po cel den na ovoa kajganata i da gledam sva i svasta i da komentiram samo tuj si greska malce poz.....[DOUBLEPOST=1413365245][/DOUBLEPOST]
Ти ли си кореографот? Или стилистот? Јасно ни е дека си камерманот, само од овие првиве 2 што си :D
Sto bi sakal da znaes be ti a kazi eve tuka site da slusnat i da vidat !!!![DOUBLEPOST=1413365287][/DOUBLEPOST]
Ти ли си кореографот? Или стилистот? Јасно ни е дека си камерманот, само од овие првиве 2 што си :D
Sto bi sakal da znaes be ti a kazi eve tuka site da slusnat i da vidat !!!![DOUBLEPOST=1413365558][/DOUBLEPOST]
:facepalm: Кој би се замарал со таква ситна риба ко тебе ? :)
Nemoj vie pa golemi ribi ste od onie ohridskite xaxax i mnogu me zaplasite so taj zbor :D[DOUBLEPOST=1413365672][/DOUBLEPOST]
Батали ги царе, терај си ја музиката. Кога ќе станеш славен сите ќе сакаат да ти бидат другари. Одлични ти се спотовите.
Taka si e brat koga ke dojde vreme niv na kur ke staam a vas vie sto ste me podrzuvale do sega za vas ke ima mesto kaj mene uzivajte :D pozz brat :D

Последно уредено:
Sto se ceris be brat sto se smees sto e tolku smesno kazi aj i site nie da se nasmeeme[DOUBLEPOST=1421927851][/DOUBLEPOST]
Многу си глуп
e nemoj nemoj bas kako tebe :D[DOUBLEPOST=1421928916][/DOUBLEPOST]Sezonata bevme malce na odmaranje no vo najkisok rok se spremamo za noviot spot i za obrabotka ke ni se potrebni nekolku kolegi i site potrebni raboti da gi sedime i dobavime pa moze tamu nakaj maj juni od mesecot ke moze da se snima se ako e potrebno ke napravime uste mali promeni a i vetenite pesni ne gi zaboravame i taka da sega za sega nisto ne e sigurno sto i sto ke bide no vi vetuvam vo najkusok rok se ke bide opremano i povekje od toa sto sme ispustile dosega pozdrav do site i neka ocekuvaat sega vleguvame vo nov trend i so povekje spotovi i so dobra kombinacija i tehnologija :D :D :D :D

Последно уредено:
Абе уште овај не се самоуби?
Ева страшна работа.

Абе уште овај не се самоуби?
Ева страшна работа.
Бaш си е супер дечкoтo, зaштo дa се сaмoубие?
Сaмo нaпред Кикo, не ги слушaј хејтериве сaмo ти љубoмoрaт, никoј друг немa хрaбрoст дa гo прaви oвa oсвен тебе. Супер ти е идејaтa, кoмплетнo те пoдржувaм и едвaј чекaм дa гo видaм твoетo следнo видеo. Пoздрaв.

Сaмo нaпред Кикo, не ги слушaј хејтериве сaмo ти љубoмoрaт, никoј друг немa хрaбрoст дa гo прaви oвa oсвен тебе. Супер ти е идејaтa, кoмплетнo те пoдржувaм и едвaј чекaм дa гo видaм твoетo следнo видеo. Пoздрaв.
Ак ти е супер зеј си го за дома.
:D

@Kiko_Vrsnik_Masina ја сум ти верен фан и секојдневно ги гледам твоите видеа. Пратам што правиш и во брзо време очекувам да извадиш нов клип, кул видео како и сите претходни.
nemaj gajle novo video ke ima za brzo vreme i se sto ke moze da se oprema i tehnologiata da se sredi[DOUBLEPOST=1422080340][/DOUBLEPOST]
heheh fala na podrskata i se nadevam deka ke trae i za ponatamosnite objavi i videa :D :D

Таков беше договорот.

E da najavam do site na forumot .
deka ovaa okolu novoto video za vo noviot album kje ima video vo koe se samoubivam ama toa kje go stavime na kraj a videoto kje bide snimano na neuredeno i na loso mesto nekade vo planina kje bide mestoto na snimanje a datumot ne se znaes tocno koga kje bide a pesnata vo video spotot kje se vika samoubivanje a vo nekoj del od videoto kje se iznaigram za posleden pat vo mojot zivot posto vo videoto navistina kje se samoubijam i ke nappravam skandal nasekade i za site da gi zatvorat ustite i da ne ozboruvaat a posle 1 do 2 godini kje se vratam od rajot za povtorno da gradam kariera i da snimam spotovi za site da gledat ...................... :D

Веќе се врати од рајот и сега не замара, клипчето не му се снимило само пошто му снемало меморија на телефонот.

Kiko Vrsnik Masina - Whistile (Official HD Video) Cover and Florida :D
https://www.youtube.com/watch?v=bvFyiVtBP2g Specialno za noviot Album :D[DOUBLEPOST=1434623535][/DOUBLEPOST]
https://www.youtube.com/watch?v=bvFyiVtBP2g Specialno za noviot Album :D
[DOUBLEPOST=1434623611][/DOUBLEPOST]Kiko Vrsnik Masina - Whistile (Official HD Video) Cover and Florida :D

[DOUBLEPOST=1434623738][/DOUBLEPOST]Kiko Vrsnik Masina - Whistile (Official HD Video) Cover and Florida :D
https://www.youtube.com/watch?v=bvFyiVtBP2g Specialno za noviot Album :D[DOUBLEPOST=1434623849][/DOUBLEPOST]
Веќе се врати од рајот и сега не замара, клипчето не му се снимило само пошто му снемало меморија на телефонот.
A ti be moze da na zamaras so komentar ako sakas kazi mi go toa v oci a ne na forumot jasno !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom