- Член од
- 12 јули 2014
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 94
- Локација
- Kratovo Makedonija
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Izvini brat ja ne sam od tie tipovi koji ke cukat glava ili bilo sto da pravat ja sam od onije tipovi koi s trudat da napravat nesto u zivot a ne sam kako vas da sedu po cel den na ovoa kajganata i da gledam sva i svasta i da komentiram samo tuj si greska malce poz.....[DOUBLEPOST=1413365245][/DOUBLEPOST]Ко ќе ги глеаш истиве видеа после 10 години што си се снимал кај шо играш ко дунда, ќе си ја чукаш главата ама касно ќе е![]()
Sto bi sakal da znaes be ti a kazi eve tuka site da slusnat i da vidat !!!![DOUBLEPOST=1413365287][/DOUBLEPOST]Ти ли си кореографот? Или стилистот? Јасно ни е дека си камерманот, само од овие првиве 2 што си![]()
Sto bi sakal da znaes be ti a kazi eve tuka site da slusnat i da vidat !!!![DOUBLEPOST=1413365558][/DOUBLEPOST]Ти ли си кореографот? Или стилистот? Јасно ни е дека си камерманот, само од овие првиве 2 што си![]()
Nemoj vie pa golemi ribi ste od onie ohridskite xaxax i mnogu me zaplasite so taj zborКој би се замарал со таква ситна риба ко тебе ?
![]()

Taka si e brat koga ke dojde vreme niv na kur ke staam a vas vie sto ste me podrzuvale do sega za vas ke ima mesto kaj mene uzivajteБатали ги царе, терај си ја музиката. Кога ќе станеш славен сите ќе сакаат да ти бидат другари. Одлични ти се спотовите.

Последно уредено: